ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Αυτά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης του τελικού του Survivor

Share it:

Με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ολοκληρώθηκε το «Survivor».

Νικητής σύμφωνα με τη βούληση του τηλεοπτικού κοινού αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης που κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο τελικός του “Survivor” κατέγραψε στο σύνολο μέσο όρο 40,1%!

Το τελευταίο επεισόδιο του “Survivor” παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 2.699.241 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 44,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 54,4%, όταν στο κοινό 18-54 έφτανε μέχρι και 47,3% . Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν: στις γυναίκες 15-24 50,6%, στους άνδρες 25-44 45,7%.

Στο επεισόδιο του τελικού του “Survivor” το κοινό και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν διάφορα βίντεο των παικτών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι, αλλά και όμορφες στιγμές τους από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ταξίδι έξι μηνών ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Share it:

Lifestyle

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση