GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης του τελικού του Survivor

Με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ολοκληρώθηκε το «Survivor». Νικητής σύμφωνα με τη βούληση του τηλεοπτικού κοινού αναδείχθηκε ο Ηλίας Γ...

Με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ολοκληρώθηκε το «Survivor».

Νικητής σύμφωνα με τη βούληση του τηλεοπτικού κοινού αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης που κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο τελικός του “Survivor” κατέγραψε στο σύνολο μέσο όρο 40,1%!

Το τελευταίο επεισόδιο του “Survivor” παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 2.699.241 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 44,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 54,4%, όταν στο κοινό 18-54 έφτανε μέχρι και 47,3% . Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν: στις γυναίκες 15-24 50,6%, στους άνδρες 25-44 45,7%.

Στο επεισόδιο του τελικού του “Survivor” το κοινό και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν διάφορα βίντεο των παικτών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι, αλλά και όμορφες στιγμές τους από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ταξίδι έξι μηνών ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση