GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα συγχαρητήρια του Ντάνου στον φετινό νικητή του Survivor - ΦΩΤΟ

Ο Ηλίας Γκότσης αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor. Το μέλος της ομάδας των Μαχητών, επικράτησε στον τελικό της Κα...

Ο Ηλίας Γκότσης αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor.

Το μέλος της ομάδας των Μαχητών, επικράτησε στον τελικό της Κατερίνας Δαλάκα μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Η νίκη του συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο της τάξης των 100.000 ευρώ.

Ο τελικός ήταν η κορύφωση έξι μηνών αγώνα και στερήσεων στον Άγιο Δομίνικο, η κατάληξη μιας περιπέτειας στην οποία έλαβαν μέρος 36 παίκτες.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη ο Ηλίας ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ τον συνεχάρη και η Κατερίνα Δαλάκα.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην αγκαλιά των συγγενών του ενώ μετέπειτα έγινε ένα... «κουβάρι» με άλλους παίκτες και παίκτριες του φετινού Survivor που βρίσκονταν στο Άλσος Γαλατσίου για τον τελικό.

Ο περσινός νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στον Ηλία Γκότση για τη νίκη του, μέσω των social media.

«Ηλία Γκότση, συγχαρητήρια για τη νίκη σου είσαι λεβέντης – κρατά το κύπελλο ψηλά! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν – μας συνδέει η ίδια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία» έγραψε ο Ντάνος δίνοντας έτσι κατά κάποιο τρόπο το… τρόπαιο του Survivor στον Ηλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση