GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΥΚάς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές: Tα έβαλαν με λάθος άνθρωπο - ΒΙΝΤΕΟ

"Ήταν ξημερώματα, είδα τον σκύλο λίγο ανήσυχο και αντιλήφθηκα ότι από κάτω ήταν δύο άτομα, κατέβηκα από πίσω από μία άλλη είσ...

"Ήταν ξημερώματα, είδα τον σκύλο λίγο ανήσυχο και αντιλήφθηκα ότι από κάτω ήταν δύο άτομα, κατέβηκα από πίσω από μία άλλη είσοδο, άνοιξα την πόρτα και βρέθηκα μπροστά τους και είδα και τον τρίτο" δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δυτών Κορινθίας και πρώην στέλεχος των ΟΥΚ, Τάσος Χατζαντώνης στον ΑΝΤ1. Τρεις δράστες είχαν μπει σπίτι του, αλλά η έγκαιρη παρέμβαση του, τους έτρεψε τελικά σε φυγή.

"Αν φοβόμασταν δεν θα ήμασταν βατράχια. Έβαλα μια φωνή, δεν ήξερα τι ήθελαν και τι είναι. Τελικά μου επιτέθηκαν, ο τρίτος είχε το μαχαίρι, οι δύο δεν πρόλαβαν. Ο τρίτος με έκοψε στο χέρι και μετά πήγε να με καρφώσει στην κοιλιά και εκεί τραβήχτηκα για καλή μου τύχη, με πήρε ξώφαλτσα" τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Ακούγεται ότι Τα Υπουργεία ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ θα Υποβάλουν Αυτεπάγγελτα Μήνυση κατά Του ΟΥΚά διότι παραβίασε Τους Κανόνες Του Ύπνου! Έπρεπε να το ρίξη στο ροχαλιτό!

    Μάλιστα Το Υπουργείο Αλλοδαπών θα Υποβάλη Μήνυση κατά Υπέρμετρης Βίας Του ΟΥΚά κατά Των Τρειών! Επειδή ο ΟΥΚάς είναι γυμνασμένος γερά και δυνατά δεν σημαίνει ότι μπορεί χωρίς άδεια να κτύπα οπλισμένα κλεφτρόνια/ληστές!!! Άλλωστε Την Τέχνη Του πρέπει να την έχει για αυτό που εκπαιδεύτικε και όχι για ιδιωτικούς λόγους ... έλεγαν εκπρόσωποι του Τόσκα και Κοντονή! Μάλιστα Συμφωνούσε και ο εκπρόσωπος του ... Κατρούγκαλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση