GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To βιτριολικό σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για την αποχώρηση του Ποταμιού: Το πρόβλημα ήταν οι πολλές συμφωνίες με τον κ. Τσίπρα

"Για 6 μήνες ήταν το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου και δικαιολογίας το πότε θα συμβεί αυτό που συνέβη εχθές...

"Για 6 μήνες ήταν το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου και δικαιολογίας το πότε θα συμβεί αυτό που συνέβη εχθές", δήλωσε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας, αναφερόμενος στην αποχώρηση του κόμματος το Ποτάμι από το Κίνημα Αλλαγής.
Σε συνέντευξή του στο θέμα 104,6 ο κ. Όθωνας υποστήριξε ότι "η χθεσινή εξέλιξη ήταν απλά η τελική φάση μιας προαποφασισμένης- προσχεδιασμένης ενέργειας. Ήταν φανερό, αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία του Νοεμβρίου, υπήρχε εξ αρχής μια άρνηση αποδοχής του αποτελέσματος που δημιουργούσε δεύτερες σκέψεις και αμφιθυμίες".
Για τα αίτια που οδήγησαν σε ρήξη, ο Μανώλης Όθωνας υποστήριξε ότι "το πρόβλημα δεν ήταν οι λίγες διαφωνίες με εμάς αλλά οι πολλές συμφωνίες με τον κ. Τσίπρα. Είναι δηλαδή πολλές οι συμπτώσεις απόψεων με μία σειρά κυβερνητικών αποφάσεων και συνεχείς οι αντιρρήσεις σε όποιες πολιτικές πρωτοβουλίες έφερναν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση''.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι ''τα προβλήματα εντείνονται όταν κάποιοι έχουν μία εμμονή στο να αναδεικνύουν τις διαφωνίες τους και καμία διάθεση να συμβάλουν και να αναδείξουν τις συμφωνίες, που ήταν και η πλειοψηφία στα θέματα που είχαμε να διαχειριστούμε. Δεν άκουσα όλο το προηγούμενο διάστημα τον κ. Θεοδωράκη να πρωταγωνιστήσει στην ενιαία πολιτική έκφραση, να έχει στο δημόσιο λόγο του το Κίνημα Αλλαγής, την ενίσχυση του και την προοπτική του. Άκουγα συνεχώς τη φράση «εγώ και το ΠΟΤΑΜΙ» , και μια συνεχή προσπάθεια για την ανάδειξη της διαφορετικότητας και της διαφωνίας και αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε δημιουργήσει ούτως ή άλλως σοβαρά ζητήματα στην εικόνα και το πολιτικό στίγμα του νέου φορέα".
Σε ενδεχόμενη επιστροφή του Σταύρου Θεοδωράκη στο Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Όθωνας υποστήριξε ότι ''οι πόρτες των κομμάτων, ξέρετε, δεν είναι πόρτες σαλούν. Αυτό που έχουμε να κάνουμε στο Κίνημα Αλλαγής, απαλλαγμένοι από αυτή την εσωστρέφεια και το θολό στίγμα στο οποίο οι συμπεριφορές του τελευταίου διαστήματος είχαν αρνητική συμβολή, είναι να επιταχύνουμε τις μηχανές να βρεθούμε σε πολιτική και εκλογική ετοιμότητα για όλα αυτά που είναι μπροστά μας. Από εκεί και πέρα, ο κ. Θεοδωράκης, το ΠΟΤΑΜΙ και όσοι θα ακολουθήσουν αυτό το νέο εγχείρημα αναβίωσης και ανασύστασης της συγκεκριμένης ιστορίας να ασχοληθούν με αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση