GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με κέρδη έκλεισε η Wall Street

Ανοδικά έκλεισε και σήμερα η Wall Street με τον δείκτη S&P 500 να φθάνει σε υψηλό επίπεδο πενταμήνου και πλέον, καθώς τα κέρδη...

Ανοδικά έκλεισε και σήμερα η Wall Street με τον δείκτη S&P 500 να φθάνει σε υψηλό επίπεδο πενταμήνου και πλέον, καθώς τα κέρδη των βιομηχανικών εταιρειών και άλλων κλάδων αντιστάθμισαν τις απώλειες των τραπεζικών μετοχών. Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,4%, ενώ ο S&P 500 σημείωσε κέρδη 0,1% και ο Nasdaq οριακή άνοδο. 

Τα αποτελέσματα των τριών μεγάλων τραπεζών της Wall Street προκάλεσαν κυρίως απογοήτευση στους επενδυτές.

Ο βιομηχανικός κλάδος σημείωνε άνοδο 0,6%, με τις μετοχές της Boeing, Caterpillar και της 3M να σημειώνουν άνοδο πάνω από 1%.

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠ, Στήβεν Μνούτσιν, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα μπορεί να ξαναρχίσουν συζητήσεις για το εμπόριο, εάν το Πεκίνο είναι έτοιμο να κάνει σημαντικές αλλαγές.

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονταν πάνω από 1%, καθώς τα προβλήματα προσφοράς στις ΗΠΑ και την Κίνα έδωσαν ενίσχυαν 0,89% τον ενεργειακό κλάδο.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση