GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στίβος: Αποκλείστηκε με ρεκόρ η Μουρτά - Κολύμβηση: Οριακά εκτός στα 100μ. πεταλούδα ο Βαζαίος

Η Δέσποινα Μουρτά μπορεί να ολοκλήρωσε την παρουσία της στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, αλλά το έκανε με επιτυχημένο τ...

Η Δέσποινα Μουρτά μπορεί να ολοκλήρωσε την παρουσία της στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, αλλά το έκανε με επιτυχημένο τρόπο.

Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε Πέμπτη στην τρίτη προκριματική σειρά των 400 μ. με 52.96 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 52.98 από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Βαζαίο, περιορίστηκε στις θέσεις των επιλαχόντων στα προκριματικά των 100μ. πεταλούδα.

Ο 24χρονος πρωταθλητής τερμάτισε δεύτερος στην τέταρτη προκριματική σειρά, με το χρόνο του (52.89) να αποτελεί την 18η καλύτερη επίδοση.

Έτσι, πήρε μία από τις δύο θέσεις των επιλαχόντων που θα δώσουν εισιτήριο, σε περίπτωση που κάποιος από τους προκριθέντες αθλητές δεν κατέβει στον ημιτελικό.

Εκτός συνέχειας στα 50μ. πρόσθιο έμεινε, τέλος, η Νικολέτα Παυλοπούλου, η οποία κατετάγη 40ή στα προκριματικά με χρόνο 33.08.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση