GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καίει" την Αρτζέντο φίλη της - Αποκάλυψε ότι είχε γυμνές φωτογραφίες του Μπένετ από τότε που ήταν 12 ετών

Σεξ, μυστικά και ψέματα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ταινίας βασισμένη στο σκάνδαλο που εκτυλίσσεται με πρωταγωνίστρια την Ιταλίδ...

Σεξ, μυστικά και ψέματα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ταινίας βασισμένη στο σκάνδαλο που εκτυλίσσεται με πρωταγωνίστρια την Ιταλίδα σταρ Έζια Αρτζέντο και αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση του 17χρονου Τζίμι Μπένετ.

Τώρα έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας και "καίνε" τη σταρ. Ο Μπένετ της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του από την ηλικία των 12 ετών κι εκείνη ποτέ δεν τον απέτρεψε. Αυτά αποκάλυψε σε μακροσκελή δήλωσή της η Ρόουζ Μακ Γκόουαν συνεργάτιδα της Αρτζέντο και συνιδρύτρια του κινήματος #MeToo που έλαβε αποστάσεις από αυτήν και εκθέτει ακόμη περισσότερο την Ιταλίδα σταρ.

Η Μακ Γκόουαν δήλωσε ότι η Αρτζέντο αντάλλαξε μηνύματα με μια κοινή τους φίλη όπου παραδέχεται ότι έχει κοιμηθεί με τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ. Επισημαίνει ότι η φίλη τους της είπε σχετικά με τα μηνύματα και ότι η Αρτζέντο της έλεγε για τις γυμνές φωτογραφίες που λάμβανε από τον Μπένετ όταν εκείνος ήταν ακόμη 12 χρονών αλλά ποτέ δεν ενημέρωσε τις Αρχές ως όφειλε ούτε του ζήτησε να σταματήσει να στέλνει.

Στην ανακοίνωσή της εξηγεί τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε κοντά στην Αρτζέντο αλλά και εξηγεί ότι έλαβε αποστάσεις πρόσφατα από εκείνη μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης του τότε 17χρονου ηθοποιού.

Ουσιαστικά σφάζει με το μαχαίρι την πρώην συνεργάτιδά της καλώντας την να είναι ειλικρινής και δίκαια, και κυρίως το άτομο που θα ήθελες να ήταν ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Στο μεταξύ το ιταλικό X Factor την απέλυσε καθώς δεν ανέχτηκε τις φήμες γύρω από το όνομά της κι ενώ θα βρίσκεται στα επεισόδια των οντισιόν, η ηθοποιός κόπηκε από τα live.

Υπενθυμίζεται ότι στο σκάνδαλο ενεπλάκη και ο νεκρός πλέον σύντροφος της Αρτζέντο, διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν που πλήρωσε 380.000 δολάρια στον πλέον 22χρονο ηθοποιό για να μην δημοσιεύσει τη φωτογραφία με την επί χρόνια αγαπημένη του στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση