GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμες ώρες για 16χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο - Έκκληση της οικογένειας σε αυτόπτη μάρτυρα

Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Βόρειο Οδικός Άξονα Κρήτης, μεταξύ του κόμβου της Σούδας και του κόμβου του Ναυστάθμο...

Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Βόρειο Οδικός Άξονα Κρήτης, μεταξύ του κόμβου της Σούδας και του κόμβου του Ναυστάθμου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες , Ι.Χ αυτοκίνητο και δίκυκλο συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 16χρονου αγοριού.

Ο ανήλικος τραυματίας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ σε βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες του τροχαίου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του 16χρονου, στο ατύχημα υπήρξε μια αυτόπτης μάρτυρας, η οποία μάλιστα από ανθρώπινο ενδιαφέρον πήγε στο Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του παιδιού. Η μαρτυρία της, όπως αναφέρουν οι συγγενείς του 16χρονου, θα είναι πολύτιμη για τις αστυνομικές έρευνες και απευθύνουν έκκληση στην γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν καταγραφεί, να παρουσιαστεί στις αρχές και να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

Την έρευνα για το ατύχημα διεξάγει η τροχαία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση