GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Καταζητούμενος για εμπλοκή και σε άλλη ανθρωποκτονία ήταν ο 17χρονος δολοφόνος του Αιγίου

Στην επήρεια του αλκοόλ φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποδίδει την άγρια δολοφονία του 31χρονου με βαριοπούλα, στη θέση Ροκά...

Στην επήρεια του αλκοόλ φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποδίδει την άγρια δολοφονία του 31χρονου με βαριοπούλα, στη θέση Ροκά του Αιγίου, ο 17χρονος φερόμενος ως δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του, ο 17χρονος συνεχίζει να επιμένει ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η οφειλή εκ μέρους του θύματος 1.500 ευρώ που του είχε δανείσει, ενώ όταν πήγε στο τροχόσπιτο και διέπραξε το φόνο, όπως ισχυρίζεται, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 31χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές, καθώς φερόταν εμπλεκόμενος σε υπόθεση ανθρωποκτονίας μετανάστη τον Ιούνιο του του 2016 στο πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ στην Πάτρα.

Ο 17χρονος δράστης κρατείται στην Ασφάλεια Αιγίου και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση