GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιος Σουμάχερ: Στόχος μου είναι να γίνω πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 - Ο μπαμπάς μου είναι το είδωλό μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο γιος του πρώην οδηγού της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, μίλησε για τον πατέρα του στο BBC Radio 5 Live, καθώς προετοιμάζεται...

Ο γιος του πρώην οδηγού της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, μίλησε για τον πατέρα του στο BBC Radio 5 Live, καθώς προετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματά του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

"Ο στόχος μου είναι να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Φόρμουλα 1" δήλωσε ο Μικ Σουμάχερ.

"Στόχος μου είναι, να πετύχω νίκες στη Formula 1. Θα πρέπει ωστόσο να αποδείξεις, πόσο ικανός είσαι. Αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να αποδείξω, ότι είμαι ένας ικανός οδηγός αγώνων και όχι, ότι φέρω απλά και μόνον το ίδιο όνομα" ανέφερε ο 19χρονος.

"Ο μπαμπάς μου είχε τεράστια επίδραση στην καριέρα μου. Ήταν το είδωλό μου και εγώ προσπαθώ, να τον μιμηθώ σε όλα και να δω, αν μπορώ να το αξιοποιήσω για εμένα. Αυτό με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο" είπε ο Μικ.

Παρά τις υψηλές φιλοδοξίες του να μιμηθεί τον πατέρα του, ο Μικ θέλει να κρατήσει τα πόδια του σταθερά στο έδαφος και έχει θέσει πρώτα ως στόχο την επιτυχία του στη Φόρμουλα 3, η οποία θεωρείται παραδοσιακά ως ο πρώτος σημαντικός σταθμός για τους οδηγούς πριν από την F1.

"Η Φόρμουλα 3 είναι ένα σημαντικό βήμα γι 'αυτό και το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η Formula 2, αλλά ο στόχος μου είναι να επιταχύνω και να δείξω τι μπορώ να κάνω" τόνισε.

"Είναι μια κατηγορία που πρέπει να περάσεις αν θέλεις να γίνεις ένας καλός οδηγός αγώνων. Είμαι χαρούμενος που έκανα το βήμα στη F3 και νιώθω έτοιμος να προχωρήσω. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός οδηγός στην F1 γιατί εδώ βρίσκονται οι καλύτεροι οδηγοί και θέλω να αγωνιστώ εναντίον τους και θα προσπαθήσω για αυτό. Η πίεση είναι σε όλους. Όλοι θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και θέλουμε να κερδίσουμε" συμπλήρωσε.

Πηγή: Express

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση