GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα στον ΑΝΤ1: Κανείς δεν θέλει τον Ψινάκη - Πρέπει να παραιτηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

«Δριμύ» κατηγορώ κατά του Ηλία Ψινάκη εξαπέλυσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Σαράφογλου μετά το δημοτικό συμβούλιο στον Μαραθ...

«Δριμύ» κατηγορώ κατά του Ηλία Ψινάκη εξαπέλυσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Σαράφογλου μετά το δημοτικό συμβούλιο στον Μαραθώνα ο δημοτικός σύμβουλος, Σπύρος Λιβαθηνός, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη του νυν Δημάρχου και προ τριετίας ανεξαρτητοποιήθηκε.
«Κατήγγειλα τον κ. Ψινάκη ότι είναι επικίνδυνος για την περιοχή, αλλά δυστυχώς τότε (σ.σ. προ τριετίας) ήμουν μόνος μου», είπε ο κ. Λιβαθηνός και πρόσθεσε: «Κανένας δεν συμπαραστάθηκε σε αυτά που έλεγα».
«Με τον κ. Ψινάκη έχω να μιλήσω τρία χρόνια, ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο μιλάμε γιατί δυστυχώς απουσιάζει μονίμως από όλες τις εκδηλώσεις που συμβαίνουν στον Δήμο», συμπλήρωσε ο κ. Λιβαθηνός, ο οποίος σε ερώτηση για το αν αναζήτησε το απόγευμα των φονικών πυρκαγιών απάντησε: «Να αναζητήσω κάποιον που ασχολείται όχι κάποιον που δεν εμφανίζεται πουθενά και δεν υπάρχει».
«Ο κ. Ψινάκης δεν ήταν πουθενά για να συμπαρασταθεί στον κόσμο που καιγόταν», είπε ακόμη και υποστήριξε πως «ο κ. Ψινάκης προσπαθεί να πείσει ότι ο κόσμος τον θέλει, αλλά όπως είδατε και ακούσατε κανένας δεν τον θέλει εδώ στον Μαραθώνα. Πρέπει να παραιτηθεί».
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση