GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστόλου: Το 2019 αναμένεται να καταβληθούν οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ

Στις αρχές του 2019 αναμένονται να καταβληθούν οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, εφόσον υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη από τον οργανισμό, δήλω...

Στις αρχές του 2019 αναμένονται να καταβληθούν οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, εφόσον υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη από τον οργανισμό, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνέντευξή του στο «Στο Κόκκινο».

Αντίθετα, στην περίπτωση που δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη, θα συνταχθεί μέσω ΠΣΕΑ φάκελος, ο οποίος θα υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλιστα, όπως σημείωσε ο αρμόδιος υπουργός «η διαδικασία αυτή είναι πιο χρονοβόρος λόγω των ελέγχων και οι αποζημιώσεις εκτιμάται ότι θα έχουν καταβληθεί προς το επόμενο καλοκαίρι ή και Φθινόπωρο.

Παράλληλα, ο κ. Αποστόλου στάθηκε στο ρόλο της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, η οποία κατάφερε να συντονίσει όλους όσους εμπλέκονται με τη διαχείριση του δάσους όπως τη δασική υπηρεσία, τοπική αυτοδιοίκηση, περιφερειακή αυτοδιοίκηση κ.α. και είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά στην Εύβοια να σβήσει σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση