GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό το κανάλι θα μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου μέχρι το 2022

Την εξασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου μέχρι το 2022 ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Epsi...

Την εξασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου μέχρι το 2022 ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«H Εθνική Ελλάδας θα παίζει μπάλα στην ελεύθερη τηλεόραση αποκλειστικά στο Epsilon TV μέχρι το 2022! Όλοι οι αγώνες της μεγάλης αγαπημένης των Ελλήνων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση σε εικόνα HD από το Epsilon TV, που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των αθλητικών μεταδόσεων και εκπομπών.

Το Epsilon TV εξασφάλισε μέχρι το 2022 τα τηλεοπτικά δικαιώματα των παιχνιδιών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, την προκριματική φάση του UEFA Euro 2020, την προκριματική φάση του FIFA World Cup 2022, όπως επίσης και των international matches στα οποία θα συμμετάσχει.

Η αρχή θα γίνει με τους διπλούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Εσθονία, Ουγγαρία και Φινλανδία για τη φιλόδοξη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, ενώ από τον Μάρτιο του 2019 το Epsilon TV θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στην Εθνική Ελλάδας στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του UEFA Euro 2020.

Οι αποκλειστικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων της Εθνικής συνεχίζονται με το UEFA Nations League 2020 και φτάνουν μέχρι το 2022 και την προκριματική φάση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ! Στο “πακέτο” δικαιωμάτων που εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση το Epsilon TV περιλαμβάνονται ακόμη φιλικά παιχνίδια, καθώς και οι αγώνες της τελικής φάσης του Nations League για όλες τις κατηγορίες.

Η φωνή και το κύρος του κορυφαίου Έλληνα sportscaster Αλέξη Σπυρόπουλου θα συνοδεύουν τις περιγραφές των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας. Την επόμενη τετραετία η Εθνική Ελλάδας θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο Epsilon TV που αλλάζει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση