GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους έπειτα από 20 χρόνια

Οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ, φίλοι από τα παλιά και συνεργάτες στην εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Pearl Street θα ενώσουν ξανά τι...

Οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ, φίλοι από τα παλιά και συνεργάτες στην εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Pearl Street θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους σε ταινία μετά από δύο δεκαετίες.
Σύμφωνα με το Deadline, o Μπεν Άφλεκ θα σκηνοθετήσει την ταινία και ο Ματ Ντέιμον θα είναι πρωταγωνιστής. Το σενάριο θα υπογράφουν οι Πολ Γουέρνικ και Ρετ Ρις.
Θέμα της ταινίας θα είναι η ιστορία ενός πρώην αστυνομικού, ο οποίος έστησε απάτη με το παιχνίδι "McDonald's Monopoly" και έκλεψε εκατομμύρια δολάρια. Το σκάνδαλο βγήκε στο φως στις αρχές του 2000 και η ταινία είναι βασισμένη σε ρεπορτάζ του Τζεφ Μέις για την Daily Beast.
Το McDonald's Monopoly ήταν μία προωθητική παραλλαγή του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων fast-food.
Τα McDonald's έδινε κάρτες σε όσους αγόραζαν συγκεκριμένα γεύματα, παρόμοιες της Monopoly, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε μεγάλα δώρα, αυτοκίνητα, πολυτελείς διακοπές και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του ενός εκ. δολ., αν ο καταναλωτής συγκέντρωνε όλες τις κάρτες του ίδιου χρώματος.
Ο Μάικλ Χούβερ το 2001 υποστήριξε ότι κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του 1 εκ. δολαρίων αφού συγκέντρωσε τις κάρτες και τηλεοπτικό συνεργείο πήγε στο σπίτι του στο Ροντ Άιλαντ.
"Τα μέλη του συνεργείου άκουγαν υπομονετικά την ιστορία του, αναγνωρίζοντας σιωπηλά τις ασήμαντες λεπτομέρειες που εντοπίζονται στις ιστορίες που λένε οι ψεύτες. Υποψιάστηκαν ότι ο Χούβερ δεν ήταν τυχερός νικητής, αλλά μέλος μιας μεγάλης εγκληματικής συνωμοσίας εξαπάτησης της αλυσίδας fast-food. Οι δύο άνδρες πίσω από την κάμερα δεν ήταν από την McDonald's. Ήταν μυστικοί πράκτορες του FBI" αναφέρεται σε δημοσίευμα του Variety.
Επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης ήταν ο πρώην αστυνομικός, Τζερόμ Τζέικομπσον, ο οποίος εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας στην εταιρεία Simon Marketing που εκτύπωνε τα κομμάτια του παιχνιδιού Monopoly και μπόρεσε, εξαπατώντας, να υπεξαιρέσει 24 εκατομμύρια δολάρια.
Ο πρώην αστυνομικός άρχισε να κλέβει από την εταιρεία κομμάτια του παιχνιδιού και τα έδινε σε φίλους, συγγενείς με αντάλλαγμα ένα ποσοστό των κερδών τους.
Όμως σύντομα, ο μικρός κύκλος του έγινε εγκληματικό δίκτυο, αποτελούμενο από γκάγκστερς, ιδιοκτήτες strip club, καταδικασθέντων για αδικήματα, διακινητώ ναρκωτικών και μία οικογένεια Μορμόνων
Σύμφωνα με το Deadline, οι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον απέκτησαν τα δικαιώματα για την ταινία μετά από σκληρή μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση