GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστοι ξυλοκόπησαν με ρόπαλο 21χρονο στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση δέχθηκε χθες το βράδυ της Παρασκευής ένας 21χρονος, σε παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανίων στο ύψος...

Επίθεση δέχθηκε χθες το βράδυ της Παρασκευής ένας 21χρονος, σε παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανίων στο ύψος της Βούλγαρη, από ομάδα αγνώστων, ένας εκ των οποίων έφερε ρόπαλο.

Ο νεαρός άνδρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Αναστασία Πατερνά, τον 21χρονο μετέφερε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο το ΕΚΑΒ και όπως διαπιστώθηκε έφερε εκχυμώσεις και εκδορές και όχι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Το παιδί είναι καλά και μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες, αν όχι και ώρες, θα βγει από το νοσοκομείο», είπε η ίδια χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης στον νεαρό (που ήταν πεζός) αφού τον ξυλοκόπησαν μπήκαν σε ιδιωτικής χρήσης όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση