GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το 22χρονο μοντέλο του Playboy που έχει πάρει τα μυαλά του Μπεν Άφλεκ - ΦΩΤΟ

Δεν είναι έτοιμος για σοβαρές σχέσεις ο Μπεν Άφλεκ που μετά το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ και το άδοξο τέλος της σχέσης...

Δεν είναι έτοιμος για σοβαρές σχέσεις ο Μπεν Άφλεκ που μετά το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ και το άδοξο τέλος της σχέσης του με την 38χρονη παραγωγό Λίντσεϊ Σούκους, αποφάσισε πως θέλει να αισθάνεται... ελεύθερο πουλί.

Αυτό ακριβώς το αίσθημα δικαιώνει η νέα σχέση του με το 22χρονο μοντέλο του Playboy Σόνα Σέξτον.

Όπως δήλωσαν «φίλοι» του στο περιοδικό People, ο 45χρονος ηθοποιός «θέλει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει» κάτι για το οποίο και η πρώην σύζυγός του δεν εξεπλάγη όταν το έμαθε.

«Είναι ευτυχής με το να βγαίνει με όποια θέλει και να μην αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μία σοβαρή σχέση» αποκάλυψε άτομο που βρίσκεται κοντά του. «Η Λίντσεϊ ήταν πολύ σοβαρή γι αυτόν. Απολάμβανε τη συντροφιά της, αλλά τώρα δεν είναι σε φάση για κάτι μόνιμο», είπε.

Η σχέση τους κράτησε περίπου έναν χρόνο και μάλλον τελείωσε μόλις την περασμένη εβδομάδα, αν και έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από τον Ιούλιο καθώς ο Μπεν ήταν στο Πουέρτο Ρίκο με την Αν Χάθαγουεϊ για τα γυρίσματα της ταινίας The Last Thing He Wanted.

«Στον Μπεν αρέσουν οι όμορφες γυναίκες με μυαλό, αλλά του αρέσει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει», είπε η πηγή.

Πάντως η πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Γκάρνερ παρότι δεν εγκρίνει τη σχέση, που ήδη ξεκίνησε ο Μπεν με το 22χρονο μοντέλο φαίνεται ότι δεν εκπλήσσεται από αυτήν.

«Φυσικά δεν είναι ευχαριστημένη που βγαίνει με ένα 22χρονο μοντέλο του Playboy», είπε ένας άλλος φίλος του πρώην ζευγαριού στο US Weekly. «Αλλά δεν ήταν έκπληξη. Η Τζεν το περίμενε αυτό από τον Μπεν. Δεν πρόκειται, όμως, να εμπλακεί. Δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις γι αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση