GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 24χρονος στην Κυψέλη: Κατηγορείται ότι τρυπούσε τα λάστιχα των αυτοκινήτων

Συνελήφθη έπειτα από πολυήμερες έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, 24χρονος πο...

Συνελήφθη έπειτα από πολυήμερες έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, 24χρονος που φέρεται να τρυπάει τα λάστιχα σταθμευμένων αυτοκινήτων στην Κυψέλη, προς μεγάλη έκπληξη των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τα μετακινήσουν όταν πήγαιναν να τα πάρουν.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για ένα Αφγανό, ο οποίος και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για φθορές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι διαμονής στην χώρα, αλλά αυτός τους παραβίασε, δηλώνοντας και ψεύτικη διεύθυνση διαμονής.

Ο δράστης συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης.

Σύμφωνα με τις αρχές, τον τελευταίο καιρό είχε τρυπήσει τα λάστιχα σε 31 σταθμευμένα αυτοκίνητα στις οδούς Τήνου, Σπετσών, Ύδρας, Αιγίνης, Κέρκυρας και Ευελπίδων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της φθοράς κατ' εξακολούθηση, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της παραβίασης περιορισμών διαμονής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων και χτες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση