GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ινδονησία: Είναι μόλις 2,5 ετών και καπνίζει 40 τσιγάρα την ημέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αγόρι από την Ινδονησία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καπνίζει 40 τσιγάρα την ημέρα από την ηλικία των μόλις δύο ετών. Ο Ρ...

Ένα αγόρι από την Ινδονησία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καπνίζει 40 τσιγάρα την ημέρα από την ηλικία των μόλις δύο ετών.
Ο Ράπι Ανάντα Παμουνγκάς, ηλικίας μόλις δυόμισι ετών, ξεκίνησε το κάπνισμα πριν από μερικούς μήνες, μαζεύοντας τις γόπες από τα τσιγάρα της μητέρας του έξω από το περίπτερο της στο Sukabumi της Ινδονησίας.
Αρχικά, οι γονείς του θεώρησαν ότι ήταν αστείο αλλά άλλαξαν γνώμη όταν κατάλαβαν ότι ο πιτσιρικάς έχει εθιστεί στο κάπνισμα και αν δεν ικανοποιήσει τον εθισμό του χάνει την ψυχραιμία του, αρχίζει να ουρλιάζει και κλαίει συνεχώς.
"Το παιδί μου συνηθίζει να καπνίζει πίνοντας καφέ και τρώγοντας κέικ", δήλωσε η 35χρονη μητέρα του, Μαριάτι.
"Καπνίζει καθημερινά για περίπου δύο μήνες, μπορεί να καπνίσει 40 τσιγάρα την ημέρα. Είναι ακριβά αλλά πρέπει να τα αγοράσουμε για αυτόν. Αν ο Ράπι δεν έχει τα τσιγάρα του, δεν μπορεί να κοιμηθεί, θα κλαίει'', τόνισε η μητέρα του.
Ο 40χρονος πατέρας του Misbahudin, ο οποίος είναι επίσης καπνιστής, του έχει δώσει την άδεια να κάνει ό, τι θέλει. "Δεν μπορώ να του πω όχι όταν μου ζητά ένα τσιγάρο", είπε ο Misbahudin. "Δεν καπνίζω συχνά, καπνίζω μόνο όταν δουλεύω. Αλλά όταν ο γιος μου καπνίζει, του αρέσει να έχει ένα φλιτζάνι mochaccino",δήλωσε ο 40χρονος πατέρας του.
Οι γονείς του πλέον το έχουν πάρει απόφαση και είναι έτοιμοι να απευθυνθούν στους ειδικούς, με σκοπό να του κόψουν ή έστω να του ελαττώσουν τη συνήθεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ινδονησία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά καπνίσματος στον κόσμο, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων, όπου το 9% κάτω των 18 ετών καπνίζει τακτικά.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση