GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μέσι «καθάρισε» για την Μπαρτσελόνα, 3-0 την Αλαβές - ΒΙΝΤΕΟ

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έκαμψε την αντίσταση της Αλαβές (3-0) και άρχισε με τρίποντο το νέο πρωτάθλημα. Πρ...

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έκαμψε την αντίσταση της Αλαβές (3-0) και άρχισε με τρίποντο το νέο πρωτάθλημα.

Πρωταγωνιστής για τους Μπλαουγκράνα ήταν για ακόμα μια φορά ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό σούπερ να σκοράρει το πρώτο (64’) και το τρίτο γκολ (90+3’) της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ενδιάμεσα ο Κουτίνιο (83’) είχε κάνει το 2-0 και είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη των Καταλανών.

Το πρώτο γκολ του Αργεντινού ήταν το υπ’ αριθμόν 6.000 της Μπαρτσελόνα στην ιστορία της La Liga.

Το τρίποντο δεν ήρθε καθόλου εύκολα για τους Καταλανούς, που παρατάχθηκαν με όλα τα θερινά μεταγραφικά αποκτήματα (Αρτούρ, Αρτούρο Βιδάλ, Μάλκομ, Κλεμάν Λενγκλέ) στον πάγκο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε εμπιστοσύνη στον Ουσμάν Ντεμπελέ για την ενδεκάδα, αλλά ο Γάλλος επιθετικός που είχε σωρεία τελικών προσπαθειών δεν μπόρεσε κάποιες από αυτές να τις μετατρέψει σε γκολ.

Η λύση τελικά ήρθε από τον συνήθη ύποπτο, τον Αργεντινό αρχισκόρερ του συλλόγου, ο οποίος στο 64ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ κάτω από το τείχος των Βάσκων, που μέχρι εκείνη τη στιγμή στέκονταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και με 384 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Μέσι πλέον είναι υπεύθυνος για το 6,4% των συνολικών τερμάτων του συλλόγου στην κατηγορία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση