GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από... 40 κύματα η κλήρωση της Superleague

Από... 40 κύματα περνά η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League. Αρχικά όλα έδειχναν πως οδεύει προς αναβολή, ωστόσο στην...

Από... 40 κύματα περνά η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League. Αρχικά όλα έδειχναν πως οδεύει προς αναβολή, ωστόσο στην συνέχεια οι ΠΑΕ δείχνουν διατεθειμένες να την πραγματοποιήσουν.

Το πρόβλημα έχει προκύψει στη σημερινή Γενική Συνέλευση, αλλά και συνεδρίαση του Δ.Σ., επειδή δεν έχει φτάσει το χαρτί της συμφωνίας της ΕΡΤ με τις επτά ΠΑΕ, για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων τους κι έτσι δεν μπορεί να υπογραφεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου η κλήρωση πήγαινε προς αναβολή.

Ωστόσο, αυτή είναι μια εξέλιξη που ουδείς θέλει μέσα στην Super League κι έτσι το πιθανότερο είναι ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί και μετά θα υπογραφεί η προκήρυξη, αφού φυσικά φτάσει στα γραφεία της Λίγκας το απαιτούμενο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση