GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 44χρονος για εμπρησμό στη Σάμο

Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη χθες, Τετάρτη, στη Σάμο, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, που οδήγησε σε πυρκαγιά, η οπ...

Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη χθες, Τετάρτη, στη Σάμο, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, που οδήγησε σε πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στις 7 Αυγούστου, στην περιοχή Ελευθέριδες Καρλοβάσου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

"Συνελήφθη χθες 8 Αυγούστου, από υπαλλήλους του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ημεδαπός Γ.Ν. του Γ. ετών 44, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στις 7 Αυγούστου 2018 και ώρα 15:10 στην περιοχή Ελευθέριδες Καρλοβάσου, στη νήσο Σάμο. Ο προαναφερόμενος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση