GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Καρδίτσα - 45χρονη πέθανε ενώ έτρωγε σουβλάκι

Τραγική κατάληξη είχαν για μια οικογένεια στην Καρδίτσα οι διακοπές της, όταν έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο μέσα σε μία στιγμή. Μί...

Τραγική κατάληξη είχαν για μια οικογένεια στην Καρδίτσα οι διακοπές της, όταν έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο μέσα σε μία στιγμή.

Μία 45χρονη γυναίκα που έκανε διακοπές στο Νεοχώρι Καρδίτσας, έτρωγε με την οικογένειά της σε ψησταριά της περιοχής όταν στραβοκατάπιε ενώ έτρωγε ένα σουβλάκι. Αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις της. Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ αναζητώντας παράλληλα και έναν γιατρό.

Με τη βοήθεια της φαρμακοποιού που διατηρεί φαρμακείο ακριβώς δίπλα στην ψησταριά, δόθηκαν στη γυναίκα οι πρώτες βοήθειες και τελικά ανέκτησε τις αισθήσεις της.

Λίγη ώρα μετά ειδοποιήθηκε ο εκδότης της εφημερίδας "Αλήθεια" που βρίσκεται μόνιμα το καλοκαίρι στο χωριό και έτυχε εκείνη τη στιγμή να είναι μαζί με ένα συνταξιούχο γιατρό που υπηρετούσε ως αναισθησιολόγος . Αμέσως ο γιατρός πήγε στον τόπο του συμβάντος και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην ασθενή που έδειχνε σημάδια καλυτέρευσης, τόσο που ανέπνεε κανονικά και μιλούσε στους γύρω της τους οποίους μάλιστα αναγνώριζε.

Ωστόσο, η γυναίκα έπαθε νέα κρίση και η κατάστασή της έμοιαζε να χειροτερεύει. Τελικά, σαράντα λεπτά μετά την πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έφθασε στο χωριό το ασθενοφόρο. Οι διασώστες της παρείχαν οξυγόνο και προσπάθησαν να επαναφέρουν της αισθήσεις της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, με τη συνοδεία του γιατρού, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου κατέληξε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να την επαναφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και οι συγγενείς της θανούσης, ζήτησαν να μεταφερθεί η σορός της στην Αθήνα για να γίνει εκεί η νεκροψία και ακολούθως η κηδεία της, τελικά η νεκροψία θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Η κηδεία της θα τελεστεί την Πέμπτη στην Αθήνα.

Αντιδράσεις προκαλεί το γεγονός ότι το ασθενοφόρο έφθασε 50 λεπτά μετά την κλήση του, καθώς από τις 10.20 που κλήθηκε από τη Λάρισα, ξεκίνησε από την Καρδίτσα στις 10:36 μ.μ. σύμφωνα με την "Αλήθεια" και τελικά έφθασε στο σημείο του συμβάντος στις 11.10 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση