GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαμά για πρώτη φορά στα 46 της έγινε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - ΦΩΤΟ

Μαμά για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια έγινε πριν από λίγες ημέρες η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφί...

Μαμά για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια έγινε πριν από λίγες ημέρες η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφία από το χεράκι της νεογέννητης κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η μικρούλα ονομάζεται Nina και ότι ήρθε στον κόσμο στις 17 Αυγούστου και γεννήθηκε 3.285 κιλά και έχει ύψος 54 εκατοστά. Το κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό.

Η Σκλεναρίκοβα, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν από το 2014, γέννησε σε κλινική του Μονακό, όπου το ζευγάρι ζει τον περισσότερο χρόνο.

Πριν λίγους μήνες, η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη το 2016, που της είχε κοστίσει ψυχολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση