GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 47χρονος που πυροβόλησε ανηλίκους για ένα καρπούζι

Προθεσμία πήρε να απολογηθεί την Τετάρτη ο 47χρονος που την Κυριακή το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου επ...

Προθεσμία πήρε να απολογηθεί την Τετάρτη ο 47χρονος που την Κυριακή το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου επειδή πυροβόλησε δύο ανήλικους σε χωριό της Κρήτης.

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς με τη χρήση όπλου τραυμάτισε τους δύο 17χρονους, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες ώστε να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου το πρωί της Δευτέρας και δέχτηκε φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους συγγενείς των θυμάτων.

Σύμφωνα με την απολογία του, όταν αντιλήφθηκε ένα αγροτικό αυτοκίνητο μέσα στην περιουσία του στην περιοχή Βύτες και κάποιους να καταστρέφουν την καλλιέργεια καρπουζιών, βγήκε από το σπίτι και πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και κατόπιν προς το αυτοκίνητο όταν αντιλήφθηκε, όπως είπε, ότι αυτό κατευθύνεται προς το μέρος του, χωρίς όμως να ήθελε τον τραυματισμό των νεαρών και χωρίς πρόθεση να αφαιρέσει ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση