GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέγκαν εκπλήρωσε το όνειρό της να γίνει πριγκίπισσα - Τι έλεγε πριν από 4 χρόνια

Προφητικό ή στοχευμένο θα φανεί σε αρκετούς το κείμενο που έγραφε πριν από τέσσερα χρόνια η Μέγκαν Μαρκλ, νυν Δούκισσα του Σάσεξ κ...

Προφητικό ή στοχευμένο θα φανεί σε αρκετούς το κείμενο που έγραφε πριν από τέσσερα χρόνια η Μέγκαν Μαρκλ, νυν Δούκισσα του Σάσεξ και πριγκίπισσα, σε site τονίζοντας ότι παιδική φαντασίωση όλων των κοριτσιών είναι να γίνουν πριγκίπισσες.

Σε επικοινωνία που είχε με την πριγκίπισσα της Λιβύης, Αλία Αλ Σενούσι, η οποία διέφυγε από τη χώρα της με την οικογένειά της μετά τον θάνατο του Καντάφι, η Μέγκαν επεσήμαινε ότι όλα τα κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες, όσο δυναμικές και φεμινίστριες κι αν είναι. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι εκείνη μεγάλωσε με το πρότυπο της She-Ra, της πριγκίπισσας της Ισχύος.

Δεδομένων των περιστάσεων και των συνθηκών, σημείωνε η Μέγκαν, η κάθε κοπέλα μπορεί να γίνει πριγκίπισσα, όπως και η Κέιτ. Δύο χρόνια αργότερα η ηθοποιός συναντούσε σε "τυφλό" ραντεβού τον πρίγκιπα Χάρι και σε άλλα δύο χρόνια ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του εκπληρώνοντας την παιδική της φαντασίωση. Η συνομιλία που είχε με την πριγκίπισσα της Λιβύης έφερε τίτλο "Τα μικρά κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες".

1 σχόλιο

  1. Soft Tech Geeks είναι μια κινεζική υπόγεια οργάνωση ειδικών σε υπολογιστές και χάκερ. Διασχίζουμε διακριτά για να αποτρέψουμε την ταυτότητα των πελατών μας από FEDs και ιδιώτες.
    • Αν πραγματικά χρειάζεστε έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΣΜΟ, ο οποίος θα κάνει την δουλειά σας αποτελεσματική με γρήγορη απόκριση, έχετε συναντήσει τη σωστή οργάνωση.
    ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ:
    • Δεν ζητάμε προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με εσάς και δεν δίνουμε προσωπικές πληροφορίες.
    Ασχολούμαστε αυστηρά και δεν εκθέτουμε εσάς ή την υπηρεσία σας σε κανέναν.
    Γι 'αυτό είμαστε διακριτοί.
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HACKING ΜΑΣ:
    Όσο αφορά την τεχνολογία, μπορεί να χτυπήσει οτιδήποτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αποκρύψουν το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στόχου τους, τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τα smartphones, για πολλούς λόγους, όπως ο σύζυγος εξαπατώντας τη σύζυγό του, η εξαπάτηση της φίλης του φίλου ή σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να απορρίπτονται από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να νοικιάσετε έναν Hacker Ή Ως γονέας μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε τι κάνουν τα παιδιά σας στα social media και στους προσωπικούς τους υπολογιστές ή ακόμα και να κλωνοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για να ακούσουν επίσης τις κλήσεις τους ή να δουν μηνύματα κειμένου σε οποιαδήποτε εφαρμογή με την οποία συζητούν, έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα. Ή αν θέλετε να χάσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιδιωτικού τομέα (επιχειρησιακό email) ή θέλετε να διαγράψετε το όνομά σας από τα ποινικά μητρώα του δικαστηρίου, ίσως να θέλετε να κάνετε Hack στη βάση δεδομένων οποιασδήποτε κυβερνητικής υπηρεσίας ή θέλετε να ξοδέψετε χρήματα κάποιου με την κλωνοποίηση μιας άλλης πιστωτικής κάρτας στο λογαριασμό τους χωρίς την τράπεζα ή την ειδοποίηση του χρήστη. Όλα αυτά είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε μέσα σε λίγες ώρες.
    Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ:
    Φανερά, πάντα δίνουμε 100% εγγύηση για μια δουλειά που παίρνουμε. Ο χρόνος για να ολοκληρώσετε μια δουλειά εξαρτάται από την επιπλοκή της εργασίας και εάν παίρνουμε τη δουλειά σας τότε σιγουρευτείτε ότι θα γίνει και σας δίνουμε 100% εγγύηση ότι καλύπτουμε αρκετά καλά τα κομμάτια μας, οπότε όταν κάνουμε δουλειά σαν να ήμασταν ποτέ εκεί. Έχουμε συναντήσει και το FAKE HACKERS υποστηρίζοντας ότι θα κάνουν τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μοιράζονται μαρτυρία για τον εαυτό τους, αλλά είναι όλες απάτες (τους αποφύγετε).
    Θυμηθείτε αυτό το "όσο η τεχνολογία μπορεί να γίνει αντιληπτή"
    Ανυπομονούμε να εργαστούμε για εσάς.
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
    softtechgeeks@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση