GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπ. Μεταφορών: 602 αιτήσεις πυρόπληκτων την πρώτη μέρα της διαδικασίας

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, ξεκίνησε χθες Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, η διαδικασία αιτήσεων , για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπ...

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, ξεκίνησε χθες Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, η διαδικασία αιτήσεων , για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Κατά τη χθεσινή πρώτη μέρα της έναρξης της σχετικής διαδικασίας, υπεβλήθησαν συνολικά εξακόσιες δύο (602) συνολικά αιτήσεις.

Από τις 602 αιτήσεις, οι 207 κατατέθηκαν στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου, οι 202 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 163 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 30 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Επίσης, το Υπουργείο ενημερώνει ότι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.yme.gr/index.php?getwhat=7&tid=940&aid=6244&id=0 υπάρχουν χρηστικές πληροφορίες, σε θέματα Υποδομών και Μεταφορών, για κάθε ενδιαφερόμενο-πληγέντα από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση