GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Γερμανία: Ζευγάρι βίαζε και εξέδιδε τον 9χρονο γιο του

Μία ανατριχιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στη Γερμανία όπου ένα ζευγάρι άνεργων Γερμανών κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε μέσω dar...

Μία ανατριχιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στη Γερμανία όπου ένα ζευγάρι άνεργων Γερμανών κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε μέσω dark web τον 10χρονο γιο της γυναίκας.

Η μητέρα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια και έξι μήνες κάθειρξη επειδή κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε στο σκοτεινό διαδίκτυο τον γιο της μαζί με τον σύντροφό της.

Όπως έγινε γνωστό, για περισσότερο από δύο χρόνια, από τον Μάιο του 2015 ως τον Αύγουστο του 2017, η 48χρονη Μπέριν Τάχα, μαζί με τον 39χρονο σύντροφό της και πατριό του παιδιού, Κρίστιαν Λάις, πρότειναν έναντι αμοιβής σε παιδεραστές να κακοποιούν το αγόρι μέσω του σκοτεινού διαδικτύου.

Ο Λάις καταδικάστηκε σε 12 χρόνια, όμως οι Αρχές αναμένεται να λάβουν μέτρα ώστε να καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται η απελευθέρωσή του.

Το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει αποζημίωση 42.500 ευρώ στο αγόρι αλλά και σε ένα τρίχρονο κορίτσι, το οποίο η Τάχα πρόσεχε κι επίσης κακοποιούσε σεξουαλικά,

Ο δικηγόρος της μητέρας προσπάθησε να επιρρίψει τις ευθύνες στον σύντροφό της, με τον ισχυρισμό ότι αυτή εξαρτιόταν από τον Λάις, όμως το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό αυτό, επισημαίνοντας ότι αν και αρχικός στόχος της Μπέριν Τάχα ήταν να κρατήσει τον σύντροφό της, στη συνέχεια ενθάρρυνε τις δραστηριότητες αυτές «για οικονομικούς σκοπούς».

Η έρευνα ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2017 έπειτα από ανώνυμη καταγγελία, ενώ ο πατριός του αγοριού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους, παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Εκτός από το ζευγάρι συνελήφθησαν πελάτες του, τέσσερις Γερμανοί, ένας Ελβετός και ένας Ισπανός. Για την υπόθεση έχουν ήδη καταδικαστεί άλλα τέσσερα άτομα, με ποινές έως και οκτώ χρόνια κάθειρξη.

Τη Δευτέρα καταδικάστηκε ο 33χρονος Ισπανός Χαβιέρ Γκονζάλεθ Ντίαθ σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την κατ’ επανάληψη σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού, πράξεις τις οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούσε. Ο συγκεκριμένος πλήρωσε 10.000 ευρώ και ταξίδεψε τουλάχιστον τέσσερις φορές από την Ισπανία ως το Φρίμπουργκ για να κακοποιήσει το αγόρι.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι αυτή η υπόθεση θα τους επιτρέψει να συλλάβουν και άλλους παιδεραστές, βασιζόμενοι κυρίως στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στο Darknet οι συλληφθέντες.

Στο μεταξύ οι κοινωνικές υπηρεσίες του κρατιδίου της Βάδης- Βιρτεμβέργης δέχονται σφοδρές επικρίσεις για την υπόθεση, όπως και η αστυνομία και η δικαιοσύνη. Ο Λάις είχε καταδικαστεί το 2010 σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για παιδεραστία και του είχε απαγορευθεί να έρχεται σε επαφή με παιδιά, ενώ παρ' όλο που ζούσε μαζί με την Τάχα και τον γιο της και παρά τις καταγγελίες οι Αρχές δεν είχαν αναλάβει δράση.

Επίσης, οι κοινωνικές υπηρεσίες πήραν προσωρινά το αγόρι από το ζευγάρι, όμως στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του. Πλέον βρίσκεται με ανάδοχη οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση