GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η δικογραφία για το Μάτι. 97 οι νεκροί!

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών υποβλήθηκε σήμερα, από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, η δικογραφία που σχηματίστηκε γ...

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών υποβλήθηκε σήμερα, από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, η δικογραφία που σχηματίστηκε για τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή Νταού Πεντέλης και επεκτάθηκε στο Μάτι, προκαλώντας, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 97 θανάτους.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια πυρκαγιάς αλλά και οι πιθανές ευθύνες για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, ολοκληρώθηκαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν περίπου 40 μάρτυρες από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, το Λιμενικό, τους δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας, την Πολιτική Προστασία και την Περιφέρεια.

Από τη φονική πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους 97 άνθρωποι. Ογδόντα τρεις νεκροί ταυτοποιήθηκαν μετά τη φωτιά κι ακόμα 14 άνθρωποι, που είχαν μεταφερθεί τραυματισμένοι σε νοσοκομεία της Αττικής, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση