GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ARD: Κάτι κινείται στην Ελλάδα

Αισιόδοξη είναι η προσέγγιση του πρώτου προγράμματος της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD σχετικά με το ζήτημα της εξόδου της Ελ...

Αισιόδοξη είναι η προσέγγιση του πρώτου προγράμματος της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD σχετικά με το ζήτημα της εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ανταποκριτής στην Αθήνα «κάτι κινείται". Ναι μεν αναγνωρίζει ότι «η 20ή Αυγούστου δεν μπορεί να γίνει ημέρα μεγάλων εορτασμών», δεδομένου ότι ακόμη και μετά την έξοδο από το πρόγραμμα «σκληροί και λιτοί καιροί» περιμένουν την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Ωστόσο, ο ανταποκριτής παραπέμπει στους «αισιόδοξους», οι οποίοι «δικαίως λένε ότι έχουν γίνει πολλά στη χώρα. Πληρώνονται πολύ περισσότεροι φόροι και αυτοί συλλέγονται με αυστηρότερους ελέγχους. Υπάρχει ελαφρά οικονομική ανάπτυξη. Και ο πληθυσμός έχει αποδείξει επί χρόνια ότι, παρά τις σκληρές περικοπές και τις διαρκείς αυξήσεις φόρων, είναι πρόθυμος να σφίξει τα δόντια. (…) Ακόμη και επενδυτές πήγαν στη χώρα. Και δεν διαμαρτύρονται όλοι για βασανιστική γραφειοκρατία και δυσχέρειες. Αντιθέτως, χαίρονται που το επιχειρηματικό τους ρίσκο επιβραβεύεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση