GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AYTOI EINAI οι δύο Πακιστανοί που σκότωσαν τον 25χρονο στου Φιλοπάππου...

Διαμαντής Καρασούλας   Οι δύο πακιστανοί που σκότωσαν τον 25χρονο Νικόλα στου Φιλοπάππου. Και οι δύο ένοχοι για κλοπές και παρανομίες πο...

Διαμαντής Καρασούλας 
Οι δύο πακιστανοί που σκότωσαν τον 25χρονο Νικόλα στου Φιλοπάππου. Και οι δύο ένοχοι για κλοπές και παρανομίες που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι σε μια χώρα στην οποία μπήκαν παράνομα.
Στην Ελλάδα του Τσίπρα αυτοί οι άνθρωποι είναι "πρόσφυγες" κι έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν ελεύθερα στη χώρα. Να κινούνται ανεξέλεγκτοι, να παρανομούν και να παίρνουν και επιδόματα. Στην Ελλάδα του Τσίπρα αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίζονται από την Αστυνομία με σεβασμό και από τη Δικαιοσύνη με επιείκεια. Στην Ελλάδα του Τσίπρα αν φωνάξεις ότι δεν θες άλλους λαθρομετανάστες στην πατρίδα σου είσαι "ρατσιστής" και "φασίστας".
Όχι κύριοι της Αριστεράς. Δεν μας αρέσει η Ελλάδα που πάτε να φτιάξετε. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω.

Νίκος Ανδρίτσος
Το ερώτημα απλό για τους δολοφόνους του Νικόλα στου Φιλοπάππου:
Αφού ήταν παράνομα στη χώρα κι αφού ήταν σεσημασμένοι άρα γνωστοί στην αστυνομία, γιατί δεν απελάθηκαν;
Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι;
Γιατί βρίσκονταν ακόμα στην Ελλάδα;

Stefanos Kavallierakis
Σε σχέση με τον δολοφονημένο νεαρό ( αυτό το άτυχος πραγματικά μ εξοργίζει) στου Φιλοπάππου μου κάνει κάτι εντύπωση , οι δυο από τους τρεις αλλοδαπούς που συμμετείχαν στην επίθεση συνελήφθησαν στο Πολυκαστρο στο Κιλκίς , στην γνωστή Ειδομενη, όπου σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα.
Μα ποτε πρόλαβαν να βρουν μέσο , να πάνε Κιλκίς, να βρουν χαρτιά , να έχουν λεφτά να φυγουν και σε ποια χώρα θα πήγαιναν; Εδώ μιλάμε για ξεκάθαρα κυκλώματα διακίνησης , προφανώς για χρήμα που έχει σωρευτεί και επιτρέπει όλες αυτές τις μετακινήσεις και προφανώς γνωστά και στις διωκτικές αρχές για να τους βρουν τόσο γρήγορα.

Panos Palaskas
Αυτοί ειναι οι δυο απο τους τρεις Πακιστανους λαθροεπισκέπτες που εκαναν το έγκλημα στου Φιλοπάππου.
Ξεβράζονται στις παραλίες μας ως άλλοι ναυαγοί ζητώντας χείρα βοήθειας απο μκο που μυρίζουν σαπίλα κ επιδότηση απο Βρωμιάρηδες τύπου Σόρος κ ευρωπαϊκών κονδυλίων που επιδοτούν μια χώρα για να γίνει χώρος ανάπαυσης κ περίθαλψης για λόγιω λόγιω εγκληματίες κάθε τύπου κ κάθε προέλευσης σε μια κοινωνία που αδυνατεί να εχει στοιχειώδη αστυνόμευση κ κανονικούς νόμους για εγκληματικά στοιχεία κ οχι τύπου Παρασκευόπουλου διατάξεις που τους ξανα φέρνουν μεσα στον κοινωνικό ιστό να δρουν ανενόχλητοι κ με περίσσιο θράσος να εποίκουν μια χώρα που βρίσκεται σε μια μουδιασμένη κατάσταση με υπογεννητικότητα με οικονομική κατάρρευση που βγήκε απο τα μνημόνια με περισσότερο μεγάλο ΑΕΠ 180% κ να απορείς γιατι μπήκαμε , με έτοιμο το σχέδιο για αντικατάσταση πληθυσμού κ την αναμόχλευση του έθνους μας με αίμα κ σπερμα απο κάθε φυλής εγκληματία κ που απλώνεται σε κάθε γωνία του για να γινουν οι επόμενοι κάτοικοι του!
Καλώς ήρθατε στο ελλαντα Πηδήξτε σκοτώστε βρίστε χτυπήστε κλέψτε κάντε τις μπίζνες σας κ λογαριασμό μην δώσετε σε κανεναν σας φροντίζει η μαμά Ελλάς κ η ευρωπαϊκή ένωση με τα κατακάθια των Βρυξελλών που τρίβουν τα λιγδωμενα χέρια τους απο τις άνομες κ επικίνδυνες συναλλαγές που έχουν με ολα τα οικονομικά ιδρύματα και λόμπυ κ που στηρίζουν σάπιες χώρες σάπιους πολιτικούς σάπιες κυβερνήσεις κ νοθεύουν με τα στημένα ΜΜΕ τους κάθε βούληση του απλού πολίτη που διαμαρτύρεται κ κανεις δεν τον ακούει γιατι ειναι ακροδεξιός φασίστας ρατσιστής!
Ουστ Βρωμιάρηδες λερωσατε μια ολόκληρη χώρα και τωρα την ξεπαστρευται με συνοπτικές διαδικασίες
Κλειστά τα αυτιά σας σε αυτούς που σας υπόσχονται τα καλύτερα ενω σας τα έχουν πάρει ολα κλείστε τα αυτιά σας επίσης σε αυτούς που ξεκίνησαν το σκάψιμο για να θαφτεί η Ελλάδα κ σας υπόσχονται ανάσταση κ σωτηρία κ πετάμε με χαρά τα τελευταία νεκροκουλουδα στον τάφο της ετσι κ αλλιώς αυτοί ποτε δεν θα χαθούν ειναι λερωμένοι ως το κόκκαλο απο παλια , βρείτε την αληθεια σε οτι κατηγορούν ως Εθνικό! αυτο ειναι που τους τρομάζει περισσότερο το ΕΘΝΟΣ κ η σημασία του ως συνέχεια των ανθρώπων του των αυτόχθονων Ελλήνων ! Το ποστ ειναι αφορμή για οτι συμβαίνει κ ειναι επιγραμματικό μονο ένας ιστορικός μπορεί να περιγράψει στο μελλον τι συνεβει στην Ελλάδα κ παλι δεν φτάσει το εύρης της ζωντανού βιωματικού που εχει ο καθένας απο εμάς !

1 σχόλιο

  1. Μαθαίνουμε Ελληνικά: ΕΙΝΑΙ και ΛΕΓΩΝΤΑΙ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΗ Η ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ!!!

    ΕΜΕΙΣ "ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ" ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΑΣΙΣΟΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ Η ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ/ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΤΟΛΦ/Χ.Α." ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ!!!

    ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! (ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ! ΕΙΝΑΙ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση