GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEΟ: ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Tassos Mitsopoulos   ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!  Φτανοντας εθελοντικα στην Κινεττα, στο περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ. α...



Tassos Mitsopoulos 
ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!! 
Φτανοντας εθελοντικα στην Κινεττα, στο περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ. αναμεσα απ τη φωτια βλεπω ενα αυτοκινητο με μια Κυρια αναισθητη στη θεση του συνοδηγου να μη μπορει να περασει.
Στο αντιθετο ρευμα καρφωτος και η Κυρια εφτασε εκει που επρεπε!Κι εκει που φτανω στους Αγιους Θεοδωρους σκαει το μετωπο μπροστα στα διυλιστηρια! 
Με ρευμα προς Κορινθο παντα απο την παλια Εθνικη,20 αυτοκινητα κατευθυνονται χωρις να το ξερουν προς τη φλογα μπροστα στην πυλη του τελωνειου!
Τα καταφερε το παλιο μου Χιουνται που σαν αλλο αεροπλανο τους περασε ολους κι εφτασε μπροστα στην πυλη των Διυλιστηριων!
"Βαλτο καθετα θα καουνε μην περασει κανεις" ειπε ο Βασιλης στην πυλη!Το προλαβαμε κι αυτο!Πολυ περιεργες εναρξεις μεσα σε πολυ αερα!Και σε λιγο η Γαλοτα!Κι εκει παιρνουν τηλεφωνο οι καλοι Φιλοι απο τη Βουλα!Τους χαλασε ο ασυρματος και δεν μπορουσαν να συντονιστουν!
Το μυαλο καθαρο εδωσε τη λυση και τα παιδια απ τη Βουλα βοηθησαν πολυ!Και μετα η Γαλοτα!Και μετα να γινει διακομιδη ανθρωπων που επρεπε να φυγουν στην Αθηνα απο Αλεποχωρι!Και εκει κολλησαμε. Χαλασε το φαναρι στη μαυρολιμνη!
Ευτυχως που ειχαμε τους ασυρματους και ρυθμισαμε την κυκλοφορια των πανικοβλητων ανθρωπων!Τελος εθελοντικης βαρδιας η αλλιως ..."αλητη" ρουφιανε...Δημοσιογραφε! 
Τάσος Μητσόπουλος Κόρινθος
23 Ιουλίου 2018


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση