GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινείται για διεθνή Ισλανδό φορ ο Παναθηναϊκός - BINTEO

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης του επιθετικού που θα αποτελέσει τη μοναδική μεταγραφή δίχως περιορισμούς για τη...

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης του επιθετικού που θα αποτελέσει τη μοναδική μεταγραφή δίχως περιορισμούς για τη φετινή σεζόν.

Δημοσίευμα ισλανδικής ιστοσελίδα φέρνει, λοιπόν, ένα νέο όνομα στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον ύψους 1.86μ. Κολμπέιν Σίγκθορσον, ο οποίος είναι 28 ετών και έχει συμβόλαιο με τη Ναντ ως το 2020.

Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, φαίνεται να μη βρίσκεται στα άμεσα πλάνα των «καναρινιών» και έτσι ενδέχεται να ανοίξει ο δρόμος για τους πράσινους, σύμφωνα πάντα με την πηγή από την Ισλανδία.

Άλλωστε, η γαλλική ομάδα είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση, καθώς ο διεθνής άσος μοιάζει να είναι «ζεστός» στην προοπτική του τριφυλλιού.

Ο Σίγκθορσον έγινε γνωστός από το πέρασμά του από την Ολλανδία και συγκεκριμένα, πρώτα από την Άλκμααρ και στη συνέχεια, από τον Άγιαξ, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γαλατασαράι. Μάλιστα, στο διάστημα παρουσία του στην «χώρα της τουλίπας» μέτρησε 149 συμμετοχές και 53 τέρματα, με τις εμφανίσεις του να αποτελούν διαβατήριο μεταγραφής του στη Ναντ το καλοκαίρι του 2015 έναντι 3.5 εκατ. ευρώ.

Διαθέτει ένα «πλούσιο» βιογραφικό, όμως είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών που τον πήγαν πίσω. Ειδικότερα, ένα πρόβλημα στο γόνατο τον Σεπτέμβριο του 2016 τον έθεσε για σημαντικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων. Το τελευταίο ήταν στο μηνίσκο και επέστρεψε στην δράση τον περασμένο Μάρτη.

Αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής Ισλανδίας, όντας μάλιστα και αρχηγός, καταγράφοντας 44 συμμετοχές και 22 γκολ. Οι τραυματισμοί του στέρησαν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αλλά πλέον είναι εκ νέου διαθέσιμος, έχοντας μάλιστα κληθεί για τα προσεχή παιχνίδια με αντιπάλους τις Βέλγιο και Ελβετία για το νεοσύστατο Nations League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι υπάρχουν διαπραγματεύσεις του Νίκου Νταμπίζα με τη Ναντ, προκειμένου να διευθετηθεί το κόστος συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στη γαλλική ομάδα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως, με τις πιθανότητες απόκτησής του να είναι μοιρασμένες.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση