GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον - ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάσημος ηθοποιός Άλαν Άλντα, γνωστός από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση, αποκά...

Ο διάσημος ηθοποιός Άλαν Άλντα, γνωστός από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι πάσχει από την ασθένεια του Πάρκινσον και ότι έχει διαγνωσθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια.

«Αποφάσισα να αποκαλύψω ότι πάσχω από την ασθένεια του Πάρκινσον προκειμένου να ενθαρρύνω και άλλους να δράσουν», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, σε ένα μήνυμα το οποίο συνοδευόταν από ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει ζογκλερικά.

«Ζω τη ζωή μου στο έπακρο. Παίζω σε ταινίες, συμμετέχω σε συνέδρια, κάνω το podcast μου», πρόσθεσε. «Κάνω μαθήματα μποξ τρεις φορές την εβδομάδα και παίζω τένις δύο φορές την εβδομάδα και παίρνω ένα μικρό χάπι, όλα όσα συστήνει ο γιατρός», τόνισε.

«Και δεν θα πάθω άνοια. Τουλάχιστον όχι πιο γρήγορα από πριν, Πραγματικά, είμαι καλά» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση