GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση-μαμούθ για την αγορά των μετοχών της Άρσεναλ

Ο Σταν Κρένκε θέλει να γίνει ο απόλυτος ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, αγοράζοντας και το 30% των μετοχών του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Άλ...

Ο Σταν Κρένκε θέλει να γίνει ο απόλυτος ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, αγοράζοντας και το 30% των μετοχών του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Άλισερ Ουσμάνοφ.

Ο Αμερικανός μεγαλομέτοχος των «κανονιέρηδων» αυξάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια τις μετοχές του στην αγγλική ομάδα, διαθέτοντας πια το πλειοψηφικό πακέτο με 67%.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Νησί, ο Κρένκε προσπαθεί αρκετό καιρό τώρα να αποκτήσει το 100% των μετοχών της Άρσεναλ, γι’ αυτό και προσφέρει 2 δισ. ευρώ στον Ουσμάνοφ για να τον... στείλει σπίτι του!

«Προχωρούμε με αυτήν την πρόταση για να αποκτήσουμε το 100% της ιδιοκτησίας του συλλόγου. Εκτιμούμε την αφοσίωση του κυρίου Ουσμάνοφ στην Άρσεναλ, το ήθος και την ιστορία που αυτός ο σύλλογος εκπροσωπεί», ανέφερε σχετικά η πλευρά του Κρένκε, αναμένοντας πλέον την αντίδραση του Ρώσου επιχειρηματία, ο οποίος ήταν κάθετα αντίθετος σε μία τέτοια περίπτωση τις προηγούμενες φορές που συζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση