GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Δέχονται (σε αγώνες μπάσκετ) τα Σκόπια ως «Μακεδονία»...

Εθνική Ελλάδος εναντίον Εθνικής Μακεδονίας;;; Από πότε καταργήθηκε το FYROM;  Αφιερωμένο σε όσους λένε πως η ψευδοσυμφωνία δεν παράγει...

Εθνική Ελλάδος εναντίον Εθνικής Μακεδονίας;;; Από πότε καταργήθηκε το FYROM; 
Αφιερωμένο σε όσους λένε πως η ψευδοσυμφωνία δεν παράγει αποτελέσματα ...
Το στιγμιότυπα είναι από τον  αγώνα Μπάσκετ της Ελλάδος με τη FYROM στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας που φιλοξενείται στο Μαυροβούνιο, όπου προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως απροκάλυπτα πια η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ΔΕΧΕΤΑΙ να παίζει η Εθνική Ελλάδος με την.. Εθνική Μακεδονίας ....
Και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί με το που είδε να αναγράφεται η fyrom ως MKD έπρεπε να φύγει από το παρκέ μέχρι να το διορθώσουν και να τους γράψουν με το συνταγματικό τους όνομα. Όπως είναι η πάγια γραμμή της Ελλάδος εδώ και χρόνια
Στείλαμε μήνυμα στην ομοσπονδία και περιμένουμε απάντηση, πήραμε και τηλέφωνο να διαμαρτυρηθούμε και δεν το σήκωνε κανείς.
\
Παραθέτουμε τα στοιχεία τους να δοκιμάσετε και εσείς. είτε στέλνοντάς τους email, είτε μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook είτε τηλεφωνώντας τους.
 Εδώ είναι και το βίντεο από το παιχνίδι όπου με ντροπή θα παρακολουθήσετε να αναγράφετε το ΜΚΔ και με περίσσεια ντροπή η ομοσπονδία να αφήνει τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος να αγωνίζονται.
Ακόμα και να αιφνιδιάστηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
θα έπρεπε με το που είδε την προπαγάνδα να αναγράφεται
ως MKD να αποχωρήσει άμεσα 

Η Διέξοδος Ελλάς θα εξαντλήσει όλα τα μέσα για να μάθει τι ακριβώς συνέβη και γιατί η Ελληνική
Ομοσπονδία δεν αντέδρασε. Παιχνίδια με τα Εθνικά μας Θέματα δε θα γίνουν ανεκτά.
http://www.diexodos-ellas.xn--qxam/2018/08/fyrom.html

1 σχόλιο

  1. "ΕΞΟΔΟΣ" ΚΑΙ Ο ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ!!!


    1ον.

    Πάντοτε οι Ελιτοεσωτερικοναζισμός "ΕΠΙΑΝΕ" ΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Π.Π. (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ)! Στην Χώρα Μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ-INSTAL" ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΆΝΩΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!

    Υπόψιν: Επειδή οι Ελιτοεσωτεριστές-Ναζιστές ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ" ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΤΑ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΏΣ... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ;;;

    Μάλιστα στο ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ Π.Π. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΏΣ ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ!

    Και για Τους Αφελείς: Ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΗΝ ... ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ-ΤΗΝ (Επιστημονική) ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΆΠΕΙΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ (βλέπε το πρόσφατο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" η Επαρχία/Συνοθήλευμα Του Τίτο!)!!!



    2ον.

    Ελληνίντες Ελληνες!

    Τρίτην 20/8/2018* Έχωμεν "ΕΞΟΔΟΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ!

    Στην ΙΑΤΡΙΚΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑΝ Ο ΟΡΟΝ/ΛΕΞΙΝ "ΕΞΟΔΟΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙΝ ΌΤΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ... "ΕΦΥΓΕΝ" ΚΟΙΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕΝ!!

    Αραν η "ΕΞΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙΝ ... ΘΑΝΑΤΟΣ/ΠΕΘΑΝΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

    ... τί έχει ο κόσμος και χαμογελά πατέρα....



    *Η ΩΟΡΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΕΞΟΥΔΟΥ/ΘΑΝΑΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙΝ ΟΡΙΣΘΕΙΝ ΑΚΟΜΗΝ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙΝ 8 μ.μ. ή 8 π.μ. ΌΤΑΝ ΤΟ .... τρένο φεύγει στις 8!!!


    3ον.

    Εκεί λοιπόν!!! Ακόμη φαγώνονται με τον ... Στάλιν!

    Τους ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΖΟΙ ΑΚΟΜΗ ΌΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ" (και ΌΧΙ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ"!!!) ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΟΦΑΣΙΣΜΟ!!!
    .... ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΝΙΚΗ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟ!!!

    Εξάλλου ΞΑΝΑ για την ΙΣΤΟΡΙΑ: ΤΟ ΚΚΕεσ ΕΙΤΑΝΕ "ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ" ΤΩΝ Yankees ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο "ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΔΙΔΕΙ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΤΑΝΕ ΤΟΥ .... "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ"!!! ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ!!!!

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΑΝΤΙΛΗΨΗ" ΚΑΙ "ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ" ΣΤΟ ΘΕΜΑ/ΖΗΤΗΜΑ..... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!

    ..... "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΙΤΟ) δηλαδή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ .... ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ)!!!

    ΔΩΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΝΑΙ!!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΌΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ή ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ/ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    .... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΟΜΙΚΗ ΒΡΟΜΙΑ"!!!

    .... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΑ... MERDE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση