GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Τσίπρας δεν έχει μπέσα - ΒΙΝΤΕΟ

"Το κράτος πρέπει να λειτουργεί με συντονισμό, έχει συγκεκριμένη αποστολή. Στην προκειμένη περίπτωση δεν τα είδαμε αυτά. Χρει...

"Το κράτος πρέπει να λειτουργεί με συντονισμό, έχει συγκεκριμένη αποστολή. Στην προκειμένη περίπτωση δεν τα είδαμε αυτά. Χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής, όχι αλλαγή προσώπων, φόρτωσαν τα λάθη στους επιχειρησιακούς παράγοντες. Την ευθύνη όμως έχουν οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός", δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο κανάλι Epsilon, όταν ρωτήθηκε για τις πολιτικές ευθύνες της Κυβέρνησης στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

"Στην αρχή η Κυβέρνηση είπε τα κάναμε όλα καλά, όταν όμως αντιλήφθηκαν την λαϊκή οργή, άρχισαν οι παραιτήσεις. Ο κ. Σκουρλέτης και η κα Δούρου δεν πρέπει να παραιτηθούν; Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας έχει χάσει τον έλεγχο. Χρειαζόμαστε ικανά στελέχη στην διοίκηση του κράτους και όχι κομματικούς ημετέρους. Εγώ εάν είχα την ευθύνη θα τοποθετούσα τους ικανότερους απ’ όπου και αν προέρχονται", πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Ένωσης των Κεντρώων.

Όσον αφορά τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Η αγάπη για την καρέκλα και η αρχομανία στο ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν τον Πρωθυπουργό να εξαντλήσει και την τελευταία ημέρα της θητείας του. Στο μυαλό του κ. Τσίπρα υπάρχει και το σενάριο της δεξιάς παρένθεσης. Ο κ. Τσίπρας δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσει τους πάντες, ακόμη και τους δικούς του, και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές με αιφνιδιασμούς το Φθινόπωρο για να φέρει σε δύσκολη θέση τον Κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ προεκλογικά θα λέει δεν δίνουμε το όνομα της Μακεδονίας και μετεκλογικά θα υποστηρίζει ότι δεν γίνεται να αλλάξει την συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή η διγλωσσία θα διασπάσει την ΝΔ. Σε αυτό το σενάριο ποντάρει και ο Τσίπρας, έτσι ώστε ο Κ. Μητσοτάκης να χάσει την πρωθυπουργία και να πέσει η Κυβέρνησή του. Αν ο κ. Τσίπρας κατορθώσει στις εκλογές που έρχονται να μειώσει την ψαλίδα, από 12 μονάδες που είναι σήμερα, σε 3-4 ποσοστιαίες μονάδες από την ΝΔ, αυτό θα θεωρηθεί νίκη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Λεβέντης σχολιάζοντας την τακτική του κ. Τσίπρα σε διάφορα θέματα, είπε ότι: «Δεν έχει μπέσα, όπως μπέσα δεν έχει και ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό. Άλλα λένε κατ’ ιδίαν και άλλα λένε στον ελληνικό λαό. Εγώ είμαι της άποψης ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να τα μαθαίνει όλα».

Ο κ. Λεβέντης ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις Καμμένου ότι θα ρίξει την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό λέγοντας: «Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καμμένος έδωσε με την ψήφο του το δικαίωμα στον κ. Τσίπρα να υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα».

Δείτε το βίντεο από το Epsilon:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση