GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δήλωση-παράσημο για τον Τσιτσιπά: Ποιος τενίστας ποντάρει πάνω του για το μέλλον - ΦΩΤΟ

Στο παρελθόν και το μέλλον του παγκόσμιου τένις αναφέρθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον νικηφόρο αγώνα ...

Στο παρελθόν και το μέλλον του παγκόσμιου τένις αναφέρθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον νικηφόρο αγώνα του επί του Πίτερ Γκόγιοβτιζκ, στο Open του Σινσινάτι και σε ό,τι αφορά το μέλλον, συμπεριέλαβε μέσα στους πλέον υποσχόμενους και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών και κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam, αναφέρθηκε στις νέες ηλικίες, κάνοντας αρχικά μια αναδρομή στο παρελθόν. «Ο Ναδάλ έκανε απίθανα πράγματα όταν ακόμη ήταν έφηβος και νομίζω πως είχε κερδίσει περισσότερα από 20 τουρνουά, πριν ακόμη γίνει 20 ετών. Θεωρώ πως μαζί με τον Μποργκ, ήταν οι κορυφαίοι teenagers όλων των εποχών, γιατί έπαιζαν από μικροί τένις υψηλού επιπέδου», τόνισε με έμφαση.

«Καλώς ή κακώς, η σημερινή νέα γενιά δεν μπορεί να φτάσει αυτά τα επιτεύγματα, ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο να τους βλέπεις να αγωνίζονται και να παλεύουν κόντρα στους μεγαλύτερους. Κάποια στιγμή θα αποχωρήσουν οι παλαιότεροι και θα έρθουν για να πάρουν την θέση τους τενίστες όπως ο Ζβέρεφ, ο Τσιτσιπάς και ο Σαποβάλοφ, που φαίνεται ότι μπορούν να το κάνουν αυτό πιο γρήγορα από άλλους της γενιάς τους», είπε ακόμη ο Ελβετός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση