GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Άμεση και αποτελεσματική η αντίδραση από τον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ

"Σε πτώση αγωγού Γραμμής Μεταφοράς του Υποσταθμού στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Παλλήνης, που προκάλεσε βραχυκύκλωμα"...

"Σε πτώση αγωγού Γραμμής Μεταφοράς του Υποσταθμού στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Παλλήνης, που προκάλεσε βραχυκύκλωμα", οφείλονται οι διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν στην Αττική, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, τονίζοντας πως 'το σύστημα προστασίας λειτούργησε άμεσα με αποτέλεσμα να διακοπεί η τροφοδότηση προς τα δίκτυα διανομής σε διάφορες περιοχές της Αττικής".

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υπουργός, «αμέσως ξεκίνησαν οι απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 16:20 σε ό,τι αφορά στο δίκτυο μεταφοράς. Παράλληλα με γοργούς ρυθμούς προχώρησε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν» εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του «για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση του ανθρωπίνου δυναμικού του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ».

Εξάλλου σε πίνακα που παρατίθεται στην ανακοίνωση και έχουν καταγραφεί οι χρόνοι αποκατάστασης σε περιοχές της Αττικής, αυτοί κυμαίνονται από τις 14.25 στην Καλλιθέα έως τις 16.20 στην Παλλήνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση