GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με άνεση στον τελικό των κρίκων ο Πετρούνιας

Εντυπωσιακός για άλλη μία φορά ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, που δ...

Εντυπωσιακός για άλλη μία φορά ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στην Γλασκόβη.

Ο 27χρονος Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, αλλά και τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλητής Ευρώπης, συγκέντρωσε 15,133 βαθμούς στον προκριματικό του αγωνίσματος, που είναι και η καλύτερη μέχρι στιγμής βαθμολογία (ο προκριματικός γύρος βρίσκεται σε εξέλιξη).

Έτσι, θεωρείται σίγουρη η πρόκρισή του στον κυριακάτικο τελικό του οργάνου, όπου θα διεκδικήσει το 4ο χρυσό μετάλλιο στην διοργάνωση, έπειτα από αυτά του 2015 στο Μονπελιέ, 2016 στην Βέρνη και 2017 στο Κλουζ.

Ο Πετρούνιας μετείχε και στις ασκήσεις εδάφους, προκειμένου να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στο ομαδικό. Εκεί πήρε 13,333 βαθμούς.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση