GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Μπετονιέρα λιώνει το κεφάλι γυναίκας κι όμως εκείνη ζει

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με ένα φορτηγό να περνά κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι μιας γυναίκας κι εκείνη να παραμένει σώα και ζωνταν...

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με ένα φορτηγό να περνά κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι μιας γυναίκας κι εκείνη να παραμένει σώα και ζωντανή. Το περιστατικό συνέβη σε επαρχία της Κίνας.
Η γυναίκα οδηγεί το σκούτερ της όταν από αμέλεια ένας οδηγός παρκάρει το ΙΧ του στην άκρη του δρόμου και ανοίγει απρόσεκτα την πόρτα χτυπώντας τη διερχόμενη μηχανή. Η οδηγός πέφτει στο οδόστρωμα και κυλιέται στην άσφαλτο ενώ η μπετονιέρα που περνά στη μεσαία λωρίδα πατά το κεφάλι της γυναίκας η οποία για καλή της τύχη φόραγε κράνος το οποίο έγινε κομμάτια υπό το βάρος του φορτηγού.
Και ενώ η οδηγός της μηχανής μοιάζει αναίσθητη και κανείς δεν κάνει κάτι για να τη βοηθήσει, εκείνη κινείται ελαφρά και δείχνει σημεία ζωής. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά διάσειση και κάποια κοψίματα στο μέτωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση