GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τη δολοφονία ασφαλιστή και την αυτοκτονία επιχειρηματία στην Ξάνθη - Τι συνέδεε τους δύο άνδρες

Παράλληλα εξετάζονται οι υποθέσεις της δολοφονίας του ασφαλιστή και της αυτοκτονίας του επιχειρηματία από την Αστυνομία της Ξάνθης...

Παράλληλα εξετάζονται οι υποθέσεις της δολοφονίας του ασφαλιστή και της αυτοκτονίας του επιχειρηματία από την Αστυνομία της Ξάνθης. Οι υποθέσεις αυτές φέρονται να σχετίζονται, καθώς οι δύο άνδρες ήταν κουμπάροι, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Έπειτα από ολονύχτιο έλεγχο των στοιχείων και σειρά καταθέσεων, η Αστυνομία μελετά τη σύνδεση των δύο θανάτων που σημειώθηκαν με διαφορά ωρών την Τρίτη στην Ξάνθη.

Οι δύο υποθέσεις έχουν συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ξάνθης. Σύμφωνα με το xanthi2.gr, ερευνώνται εξονυχιστικά μαρτυρίες για τις διαδρομές των δύο προσώπων από το πρωί της Τρίτης, οπτικό υλικό και έγγραφα.

Από νωρίς το πρωί στην πόλη βρέθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ από τη Θεσσαλονίκη, που ερεύνησε τόσο το σκηνικό της ανθρωποκτονίας, στο γραφείο του Κ. Δαλακούρα, όσο και στο χώρο που αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας.

Ο 55χρονος ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης, πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Όπως διαπιστώθηκε, είχε πυροβοληθεί στη θωρακική χώρα. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο 54χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του, ενώ από τις δύο τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως έδωσε τέλος στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση