GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποζημιώσεις θα πληρώσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τις πυρκαγιές στην Αττική

Σε τουλάχιστον 33,7 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι συνολικές αποζημιώσεις για τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττικ...

Σε τουλάχιστον 33,7 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι συνολικές αποζημιώσεις για τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττική, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε η ΕΑΕΕ μέχρι σήμερα από τις εταιρίες – μέλη της, οι αποζημιώσεις για ασφάλιση περιουσίας (κατοικιών και επαγγελματικών χώρων) εκτιμώνται σε 32,4 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, έχουν δηλωθεί 785 ζημιές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με το μέσο κόστος ζημιάς να διαμορφώνεται σε 41.300 ευρώ περίπου.

Πέραν αυτών, δηλώθηκαν 212 ζημιές σε αυτοκίνητα, οι αποζημιώσεις των οποίων υπολογίζονται σε 1,3 εκατ. ευρώ, με τη μέση ζημιά να υπολογίζεται σε 6.300 ευρώ περίπου.

«Οι ασφαλιστικές εταιρίες μέλη της ΕΑΕΕ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξουν τους ασφαλισμένους τους με ενέργειες διαχείρισης καταστροφών που ανακοίνωσαν άμεσα, ενώ έχουν ήδη από τις πρώτες ημέρες καταβάλει αποζημιώσεις ή προκαταβολές σε αρκετές περιπτώσεις, εκπληρώνοντας με υπευθυνότητα την αποστολή τους και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται ότι η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με τις αποζημιώσεις από τις εν λόγω πυρκαγιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση