GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια σύντομη ζωή με πλούσιο βιογραφικό: Ποια ήταν η δημοσιογράφος Νατάσσα Βαρελά που "έφυγε" νωρίς

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι η Νατάσσα Βαρελά έφυγε σε ηλικία μόλις 33 ετών από τη ζωή τα ξημερώματα. Η δημοσι...

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι η Νατάσσα Βαρελά έφυγε σε ηλικία μόλις 33 ετών από τη ζωή τα ξημερώματα.
Η δημοσιογράφος, η οποία γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985, παρά τη σύντομη ζωή της είχε "χτίσει" ένα πλούσιο βιογραφικό.
Μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».
«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».
Τα στοιχεία της κηδείας της Νατάσας Βαρελά θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση της Ένωσης.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση