GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας: Αβάσιμες οι νέες αμερικανικές κυρώσεις

Οι νέες κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες για κυβερνοεπιθέσεις και παράνομες παραδόσεις πετρελαϊκών προϊόντων στη Βόρ...

Οι νέες κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες για κυβερνοεπιθέσεις και παράνομες παραδόσεις πετρελαϊκών προϊόντων στη Βόρεια Κορέα είναι "αβάσιμες", δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ προειδοποιώντας ότι η Μόσχα θα απαντήσει.
Στην ανακοίνωση, που δημοσιεύεται στον ιστότοπο του υπουργείου, ο Ριαμπκόφ δηλώνει ότι οι κυρώσεις επιβλήθηκαν με "ψευδή προσχήματα".
Νωρίτερα  οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε δύο Ρώσους, μια ρωσική και μία σλοβακική εταιρεία με το σκεπτικό ότι βοήθησαν μια άλλη ρωσική εταιρεία να παρακάμψει τις κυρώσεις. Παρόμοια μέτρα επιβλήθηκαν σε δύο ρωσικές ναυτιλιακές εταιρείες και σε έξι πλοία που, σύμφωνα πάντα με την Ουάσινγκτον, εμπλέκονται στη μεταφορά πετρελαιοειδών στη Βόρεια Κορέα, κατά παράβαση των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση