GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιτσιλής: Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

"Μέχρι το τέλος του μήνα, εκτός απροόπτου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις" δήλωσε ο διοικητής της...

"Μέχρι το τέλος του μήνα, εκτός απροόπτου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις" δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Ο κ. Πιτσιλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλοκαίρι Μαζί στις 7", είπε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο ώστε να αρχίσει η λειτουργία της πλατφόρμας.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, αναφερόμενος στην επιχείρηση "Τρίαινα", είπε ότι η ΑΑΔΕ έχει ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο σε τουριστικές περιοχές και ότι εστιάζουν οι υπηρεσίες κυρίως σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση, με επιχειρήσεις που κάνουν υψηλούς τζίρους κ.α. Όπως είπε ο κ. Πιτσιλής για φέτος είναι προγραμματισμένοι 55.000 έλεγχοι και εστιάζουν στους τομείς της εστίασης, της φιλοξενίας, των υπηρεσιών κ.α.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ εντοπίζεται υψηλή παραβατικότητα. Από την ομάδα ειδικών ελέγχων η εντοπιζόμενη παραβατικότητα φτάνει μεσοσταθμικά το 60% ενώ από την ομάδα ΔΟΥ ξεπερνά το 20%.

Σχετικά με τη φοροδιαφυγή, ο κ. Πιτσιλής είπε ότι ανέκαθεν ήταν "εθνικό σπορ", ακόμη και όταν οι φόροι ήταν λιγότεροι και υπογράμμισε ότι "όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση