GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα χρέη της πεθεράς καθυστερούν τον γάμο της πριγκίπισσας της Ιαπωνίας

Πλάνο ζωής που θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τη μελλοντική του καριέρα ζητούν ο πρίγκιπας Ακισίνο και η πριγκίπισσα Κίκο της Ια...

Πλάνο ζωής που θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τη μελλοντική του καριέρα ζητούν ο πρίγκιπας Ακισίνο και η πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας από τον μέλλοντα γαμπρό τους, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μητέρα του και πεθερά της μεγαλύτερης εγγονής του αυτοκράτορα Ακιχίτο φαίνεται πως μπαίνουν εμπόδιο στην ευτυχία της πριγκίπισσας Μάκο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε πανεπιστήμιο του Τόκιο. Τον Σεπτέμβριο η πριγκίπισσα ανακοίνωσε τον αρραβώνα με τον Κομούρο και αφού το ζευγάρι έλαβε την ευχή του αυτοκράτορα αναμενόταν να παντρευτεί τον Νοέμβριο του 2018. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο τα γαμήλια σχέδια πάγωσαν καθώς η Υπηρεσία του Αυτοκρατορικού Οίκου ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι καθυστερεί την τελετή καθώς «δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για προετοιμασία».

Πάντως, η αλήθεια βρίσκεται αλλού και συγκεκριμένα σε οικονομική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη μητέρα του γαμπρού και του πρώην αρραβωνιαστικού της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα του Κομούρου δανείστηκε χρήματα για να καλύψει το κόστος της εκπαίδευσης του γιου της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της και δεν του έχει επιστρέψει τα χρήματα ακόμη.

Απαντώντας, σύμφωνα με το Kyodo, η μητέρα του Κομούρο δήλωσε ότι δεν θεωρεί τα χρήματα αυτά «χρέος» αλλά ότι προσπαθεί να λύσει το θέμα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Οι γονείς της πριγκίπισσας Μάκο ενημέρωσαν, ωστόσο, τη μητέρα του αρραβωνιαστικού της κόρης τους ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνει ο γάμος εκτός κι αν επιλυθεί η ενδοοικογενειακή οικονομική διαμάχη της.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση