GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων στη Γενεύη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα από τα μεγαλύτερα σόου πυροτεχνημάτων έλαβε και φέτος χώρα στη Γενεύη, με περίπου 400.000 θεατές να το απολαμβάνουν. Το εντυπωσιακό ...

Ένα από τα μεγαλύτερα σόου πυροτεχνημάτων έλαβε και φέτος χώρα στη Γενεύη, με περίπου 400.000 θεατές να το απολαμβάνουν.
Το εντυπωσιακό θέαμα διήρκησε συνολικά 45 λεπτά και ο Τουριστικός Οργανισμός της Γενεύης χρησιμοποίησε τα περίπου 700.000 ευρώ από ιδιωτικές δωρεές για να το κάνει πραγματικότητα.
Πιστοί «ακόλουθοι» του σόου υποστήριξαν ότι το φετινό ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ, καθώς πέραν το οπτικού κομματιού υπήρχε και απόλυτος συγχρονισμός με τη μουσική.
Το Φεστιβάλ της Γενεύης είναι μία παράδοση που κρατά 95 χρόνια. Πρόκειται για 10ήμερο ετήσιο Φεστιβάλ που παραδοσιακά ξεκινά τις πρώτες μέρες του Αυγούστου και σε αυτό συμμετέχουν μουσικοί, αλλά και καλλιτέχνες δρόμου. Μαζί στήνεται και λούνα παρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση