GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εντυπωσιακή Νίνα Βέρνμπλουμ στις εξέδρες της Τούμπας - ΦΩΤΟ

Στο πλευρό του συζύγου της Πόντους, αλλά και των υπολοίπων παικτών του ΠΑΟΚ βρίσκεται η εντυπωσιακή σύζυγος του Σουηδού μέσου Νίνα...

Στο πλευρό του συζύγου της Πόντους, αλλά και των υπολοίπων παικτών του ΠΑΟΚ βρίσκεται η εντυπωσιακή σύζυγος του Σουηδού μέσου Νίνα, η οποία μαζί με τα παιδιά της παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως είναι λογικό η παρουσία της έχει μαγνητίσει τα βλέμματα, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει στις κερκίδες της Τούμπας. Στο πλάι της βρίσκονται τα δύο της παιδιά, τα οποία περιμένουν να δουν τον πατέρα τους να κάνει το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα.

Η Νίνα ήταν ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού λόγω του ρόλου στις διαπραγματεύσεις του Πόντους με τον ΠΑΟΚ, με την ξανθιά καλλονή να… μαγνητίζει τον φωτογραφικό φακό με την εντυπωσιακή παρουσία της.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση