GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ! ΞΕΣΠΑΣΕ πόλεμος για το "χρυσό" της Παπαχρήστου...

  Σοφία Κορφιά    Για να δίνει ο Τσίπρας συγχαρητήρια στην Παπαχρήστου πρέπει να είναι πολύ μαύρα, εχμ, συγνώμη, african american τα πρά...

 Σοφία Κορφιά  
Για να δίνει ο Τσίπρας συγχαρητήρια στην Παπαχρήστου πρέπει να είναι πολύ μαύρα, εχμ, συγνώμη, african american τα πράγματα στο τσίρκο.
Kostas Bargiotas
Η διαρκής επιδίωξη του διχασμού τώρα και στον αθλητισμό. Ενός Κυρίτση μυριοι έπονται. Γνωρίζουν πως χωρίς "εχθρό" απλώς δεν χρειάζονται.

Stavroula Riga
Με τόση ακροδεξιά σαβούρα που μαζεύτηκε στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ζητούν ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΕΤΡΟ.
Το δικό τους το δανείζονται από τον Κασιδιάρη ?

Γιάννης Βενιζέλος
Μπράβο στη Βούλα Παπαχρηστου, για το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου!!! Βούλα, μάς έκανες υπερήφανους!!!

Kostas Papafilipakis‎ 
Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Πολλοί απ' αυτούς που ρίχνουν δηλητήριο για το χρυσό της Παπαχρήστου (αιτία ένα απαράδεκτο tweet στο παρελθόν για το οποίο έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη), αν είχαν μια ελληνική σημαία θα την έκαιγαν.

? Αυτή που είχε αποκλειστεί απο Ολυμπιακούς αγώνες για κάτι ναζιστικά?
Τώρα στο μετάνοιωσε?

Θα ενοχληθουν οι "δημοκρατες" του κώλου...αλλά δημοκρατικό δεν είναι το έθνος που συγχαίρει όποιον φέρνει μετάλλιο...αλλά εκείνο που ξερει που δινει τα εθνοσημα






Δεν θα δωσω συγχαρητηρια σε κανενα Χρυσαυγουλο. Για τιποτα και ποτέ. Δεν μπορω. Μου ερχεται συνεχως η εικονα του Παυλου Φυσσα που εξαιτιας τους δεν ζει πια, ουτε εχει δικαιωθει ακομα.








Για να ξέρουμε επιτέλους τι γίνεται: Η φασιστοχρηστου η Παπαχρηστου η όπως αλλιώς λέγεται δεν χάρισε κανένα χρυσό στην Ελλάδα, πήρε ένα χρυσό Χρησιμοποιώντας την ελληνική υπηκοότητα κάτι που θα έπρεπε να της έχει αφαιρεθεί εδώ και χρόνια.




Συγχαρητήρια Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό στο τριπλούν!!Αυτό,βέβαια,δεν μειώνει τις ρατσιστικές δηλώσεις σου πριν λίγα χρόνια,την προσκόλληση στην ΧΑ κ τον μη σεβασμό μειονοτήτων,γι'αυτο κ εκδιώχθηκες από τους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο.Μακαρι να συνηλθες.







Η Βούλα ,για να μην ξεχνάμε είχε τιτιβίσει,πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου
«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα...Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νειλου...θα τρώνε σπιτικό φαγητο!».
Χρυσο φίδι των χρυσαυγιτων που πανηγυρίζουν.




ευτυχώς που η επανήλθε στο προσκήνιο ταυτόχρονα με τα κουνούπια του δυτικού Νείλου. Θα μας πεί πάλι κανα -νο πολίτικαλ κορεκτ- ανέκδοτο από το σύνδεσμο Αχαρνών να «γελάσουμε»;


Να βρείτε ένα καλό πρωθυπουργό να λέει συγχαρητήρια σε ναζίδια. Να μην προλαβαίνετε να ξερνάτε.


πες μου οτι θα κανει ανοιγμα κ στους ψηφοφορους της χα να γινει αναστα ο κυριος!😂😂😂😂καλα τοσο ψηλα ειναι η χα δημοσκοπικα ;;; βρε τι γινεται... ρε ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΛΕΜΕ





Μπράβο της που τα κατάφερε αλλά όταν μια γυναίκα δε σέβεται τις υπόλοιπες γυναίκες , μου είναι αδιάφορη η όποια νίκη της.





6 χρόνια μετά,συριζαίοι κλπ δεν έχετε "συγχωρήσει" την .

Αυτή απόψε,τίμησε τα Ελληνικά χρώματα κι η Ελληνική σημαία θα ανέβει στον ψηλότερο ιστό & ο εθνικός ύμνος θα ακουστεί ξανά στο Βερολίνο.

Θυμίζω την τοποθέτηση της, 6 χρόνια πριν.


Το ότι έχει γίνει τόσο θέμα το χρυσό της αποτελεί από μόνο του ένα θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση