GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Αυστηρό μήνυμα- προειδοποίηση προς την Τουρκία, εξαιτίας της συνέχισης της κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών έστειλε από την Αμοργ...

Αυστηρό μήνυμα- προειδοποίηση προς την Τουρκία, εξαιτίας της συνέχισης της κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών έστειλε από την Αμοργό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Η Ελλάδα, τόνισε ο Πρόεδρος, δεν θα μείνει απαθής, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον που διαθέτει ως μέλος της ΕΕ και του Συμβουλίου της Ευρώπης για να υπερασπιστεί τους στρατιωτικούς της και πάνω απ΄ όλα τη Δημοκρατία και τον Άνθρωπο. «Ας πάρει αυτό το μήνυμα η Τουρκία, όσο ακόμα δεν είναι πολύ αργά», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν νομίζει η ηγεσία της Τουρκίας ότι με τον τρόπο αυτό κάμπτει το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτικών κάνει τεράστιο λάθος. Το ηθικό τους είναι ακμαίο και αποδεικνύει τι σημαίνει Έλληνας στρατιωτικός», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο δήμαρχος Αμοργού μετά την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη.

«Προειδοποιούμε», συνέχισε ο Πρόεδρος την Τουρκία: «Στεκόμαστε δίπλα της στον αγώνα που κάνει, αλλά είμαστε απέναντι σε συμπεριφορές οι οποίες δεν πλήττουν μόνο Έλληνες πολίτες και Έλληνες στρατιωτικούς, αλλά πλήττουν την ίδια την έννοια της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου». Υπογράμμισε μάλιστα ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να μείνει απαθής. Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, το οποίο διαθέτει ως χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως μέλος της Διεθνούς Κοινότητας, ως μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θα υπερασπισθούμε την Δημοκρατία και βεβαίως τους στρατιωτικούς μας. Αλλά πριν απ΄ όλα θα υπερασπισθούμε την Δημοκρατία και τον Άνθρωπο. Ας πάρει αυτό το μήνυμα η Τουρκία, όσο ακόμα δεν είναι πολύ αργά».

«Η Τουρκία και η ηγεσία της εκτίθενται ανεπανόρθωτα, γιατί δεν σέβεται ούτε το Κράτος Δικαίου ούτε την έννοια της Δημοκρατίας και επομένως τα θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου. Η διεθνής κατακραυγή το αποδεικνύει», συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος για να τονίσει ότι «δεν αξίζει τέτοια μοίρα στον τουρκικό λαό. Η ηγεσία του, με αυτά που κάνει αυτές τις κρίσιμες ώρες και με την τεράστια οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Τουρκία, είναι κατώτερη των περιστάσεων απέναντι και στον ίδιο τον τουρκικό λαό».

«Τα δείγματα γραφής της τουρκικής κυβέρνησης θυμίζουν άλλες εποχές», είπε ο κ. Παυλόπουλος, «δεν επιτρέπουν καμία ευρωπαϊκή προοπτική στην Τουρκία και κυρίως υπονομεύουν την θέση της ακόμα και ως μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης» και υπενθύμισε ότι «το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι ο μόνος δεσμός της Τουρκίας με την Δύση και με τον δημοκρατικό κόσμο», για να προειδοποιήσει και πάλι ότι «μ΄ αυτά που κάνει είναι αμφίβολο αν μπορεί να διατηρήσει αυτή τη θέση».

Ο κ. Παυλόπουλος έκανε και πάλι αναφορά στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου και τις φονικές πυρκαγές , προσθέτοντας ότι «τότε μόνο θα έχουμε πράξει το χρέος μας, αν αναλάβουμε τις ευθύνες μας με τρόπο ώστε να μην έχουμε στο μέλλον ανάλογες τραγωδίες.»

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΖΗΤΗΜΑ 1ον.


    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΡΙΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ!!!

    ΣΑΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ (ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΙΑ!!!)!!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ!!!

    ...Εμείς ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΗΝΕΣ (προς το παρόν!)! ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΕ ... ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΔΟ 72 ΩΡΩΝ/3 ΗΜΈΡΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ (ΌΧΙ ΟΜΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ) ΤΟΤΕ ... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

    Η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!

    ΑΛΛΆ ΌΤΑΝ ΟΙ "ΓΛΩΣΣΕΣ" ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΑΙ Κ..ΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ FUNDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;;;

    ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΔΟΙΦΕΡΘΕΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    .... ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ!!!

    Στην ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ "ΕΛΛΗΝΑ/ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΝ/ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ!!!


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΔΥΝΑΜΙΣ!!!





    ΖΉΤΗΜΑ 2ον.


    Κάτι που ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ:


    Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ/ΕΝΝΟΙΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ "ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ" ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ:

    1. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ"!!! ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΤΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ (Γιαυτό το κάναν για ... 99 χρόνια!) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ... ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

    2. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η "ΛΟΓΙΚΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (σε Εθνικό Επίπεδο Λέγεται: Εθνική Προδοσία/άρα Εσχάτη Ποινών!) "Β. Μακεδονία" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΟ" ΤΡΌΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥ!!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ!!!

    3. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ (ΞΑΝΑ) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ... "ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ" ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ Μετοχικά Νούμερα βλέπουμε ΌΤΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΌΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! Από Την "ΚΑΘΑΡΣΗ" ΤΟΥ 1989 (πιος την θυμάται;;;) στο "Μαζί Τα Φάγαμαι" πήγαμαι στο "Κυβερνώ/Κυβερνάω έναν Λαό απατεώνων" και ντουγρού στο "... ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!"

    4. Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΑΤΙΜΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΝΑΖΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ Selber Schuld! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΤΑΙΣ"!!! ΠΑΝΩ ΣΕΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΗΡΙΓΜΑ" ΤΟΥ Selber Schuld ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ/ΑΤΙΜΟ/ΑΝΗΘΙΚΟ/ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟ "Πρέπει ο καθένας να αλλάξει μόνος Του!!!/Πρέπει Πρώτα να Αλλάξουμε Εμείς ο καθένας Ξεχωριστά!!! Τί ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ;;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ!!!


    ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΌΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: (... εάν "Το Τούρκο" πάρει με το έτσι θέλω 30 Νησιά) ... "ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ: ΝΑΙ πήραν 30 αλλά ΕΜΕΙΣ ... ΓΛΥΤΩΣΑΜΑΙ 80 ΝΗΣΙΑ! (ΤΟ ΌΤΙ "ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ" ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΑ ΆΛΛΑ 80 ΔΕΝ ΤΟ ... ΛΕΝΕ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση